Bestill rom nå!

Bestill nå

Bryllup & selskap

med herskapelige atmosfære

Atmosfære og opplevelser. Det er hva bryllup på Refsnes Gods handler om. Siden 1760-årene har selskapslivet blomstret vest på Jeløy, ved Oslofjorden. Huset ble bygget for selskapelighet, og det hele startet med David Chrystie og hans vakre frue Sophie i 1767. Mange er de som har nytt godt av den store gjestfriheten i 250 år.

Den «store» bryllupsmiddagen på Refsnes Gods

Refsnes Gods er stedet for deg når du ønsker å feire bryllup i herskapelige omgivelser med utsøkt mat og drikke. Din bryllupsfeiring er en opplevelse for livet, og på Refsnes Gods kan du nyte dagen i trygg forvissning om at det praktiske er i erfarne hender. Rammen rundt den store dagen er viktig – på Refsnes Gods har du valgmuligheter fra rustikk stemning i Vinkjelleren til ballstemning i Kongesalen. Omgivelsene er vakre og romslige.  Det er plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg mens brudeparet fotograferes. Alt avhengig av antall og årstid blir det vielse foran peisen, i havestuen eller i haven.

Vielse i hagen?

Drømmer dere om utendørs vielse? Refsnes Gods har en stor og deilig hage med grønne plener og en nydelig lindetre-allé. Den er som skapt til å komme kjørende opp mot ventende gjester klare til å skåle med brudeparet. Hver sommer har vi minst en brud som kommer ridende opp på hest. Andre velger å gå oppover alléen, som en lang og vakker kirkegang. De som ikke ankommer i bil velger gjerne å komme ned trappen fra Restaurant Munch. Mulighetene er mange. Sammen med brudeparet finner vi en løsning som dere blir fornøyd med.

Vi bærer ut stoler og legger ut rød løper. Er det sterk sol eller litt regn, slår vi opp de to kjempestore parasollene som dekker hele området der vielsen foregår. Brudeparet velger selv om de vil ha prest, vigsler eller dommer.

Hagen med sine plener og trær, og hotellets strand er fantastisk vakre rammer for bryllupsfotografering.

Bildene er fra Frank og Kim sitt bryllup fra sommeren 2020. De hadde en vakker vielse i haven og en fin bryllupsmiddag i Vanity Fair.

i Herskapelige omgivelser

F_K_000 Foto Vilde Borse  _44_ 1920x1152.jpg

Foto: Vilde Borse 

Ta gjerne kontakt med vår bryllupsplanlegger