Bestill rom nå!

Bestill nå

1. Resepsjonist til Hotell Refsnes Gods

Vi ser etter en som brenner for service

Som første resepsjonist er du noe av det første gjestene våre møter når de kommer til hotellet. Resepsjonen på Hotell Refsnes Gods vil være noe helt utenom det vanlige. Vår resepsjon er et samlepunkt for gjestene og selve bindeleddet mellom hotellet, kunsten, maten, vinen og historiene på ett Gods fra 1767.

Vi ser derfor etter noen som brenner for service og som vil gjøre alt for at våre gjester får et opphold de sent vil glemme på Refsnes Gods, utover den vanlige med inn- og utsjekking. Du har en ro og tilstedeværelse som gjør at du håndterer krevende og stressende situasjoner på en profesjonell måte. Du er genuint opptatt av personlig og engasjerende gjesteservice og du motiveres av å skape de gode opplevelser. Du har fagbrev eller relevant utdannelse og/eller erfaring fra lignende stilling. Du jobber nøyaktig og systematisk og har også gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk. Du får ansvarsoppgaver utover vanlige resepsjonsoppgaver, og liker å ta fatt på nye oppgaver. Du trives med å jobbe skift. Du motiveres, og jobber for vårt motto: Godset; Den herskapelige atmosfæren!

Av oss kan du forvente:

  • Ett hotell med kjedetilhørighet i Classic Norway Hotels
  • Muligheter for en karriere innenfor en kjede i vekst, med hoteller over hele Norge
  • En trygg arbeidsplass med eiere som tenker langsiktig
  • Lønn og vilkår etter gjeldende tariffavtaler mellom NHO og Fellesforbundet

Om arbeidsgiveren

Refsnes Gods har en unik vinkjeller med flere tusen forskjellige viner, og ett kvalitetsnivå i toppsjiktet hva gjelder vinkjellere i Norge. Her har vi blant annet den komplette samlingen Mouton-Rothchild- en av fem 1er Cru viner i Bordeaux. Vi har hele samlingen fra 1945 til 2005. I idylliske omgivelser, et steinkast fra Oslofjorden, ligger Hotell Refsnes Gods på vakre Jeløy ved Moss. Refsnes Gods er et lite og intimt hotell, og med 61 rom har vi hus- og hjerterom nok til å ta godt vare på våre gjester. Våre gjester trives godt i våre historiske omgivelser. Vi legger stor stolthet i å skape den perfekte rammen rundt arrangement og selskap. Hotell Refsnes Gods eies av Classic Norway Hotels. 

  • Søknadsfrist: Snarest
  • Lønn: Etter avtale

Spørsmål om stillingen

Ismahene Boussakra

Hotellsjef

69 27 83 00