Bestill rom nå!

Bestill nå

Aktiviteter

Refsnes Gods har aktiviteter for kropp og sjel. De vakre omgivelsene er en perfekt ramme for innendørs – og utendørs aktiviteter som kan passe til team- building, kick- off, eller til sosiale innslag.

Vin kjeller - Wine cellar

Refsnes Gods Challenge

Refsnes Gods Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuilding aktivitet. Det er en energisk og variert aktivitet, der dere tar dere rundt på stedet for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe dere skal finne eller gjøre i området. Det laget som vanligvis vinner til slutt er de som forstår styrken av godt samarbeid, som har en sterk vilje til å vinne og er de er mest kreative. Lagene konkurrerer mot hverandre og har det gøy! 


Vin- eller champagnesmaking?

Opplev vår særegne vinkjeller med flere tusen flasker vin! Vinsmaking i vinkjelleren er en uforglemmelig opplevelse – omgitt av edle årganger helt fra 1822. Vår vinkjelleren er blant Norges beste, og har et særdeles godt utvalg av vin fra Burgund og Bordeaux. Vi kan tilby en rekke smaksmuligheter – for eksempel kun røde viner, hvite viner musserende viner eller champagnesmaking. 

Fra kr 595,- pr person.
Ost og vinsmaking fra kr 750 pr person. 


Sanselig sjokoladesmaking

Dere vil nyte håndlagede konfekter fra sjokolademisjonær Anne Kristin Bakke. Hun tar dere med på en reise i sjokoladesmakekunsten. Dere vil lære å ta alle sansene i bruk for å kjenne sjokoladens kvalitet, og dere vil oppleve at forskjellen på vanlig sjokolade og fin sjokolade er som forskjellen på saft og vin. Gjør noe som alle blir glad av – ta dere tid til


nydelige smaker og gode sjokoladehistorier! 

Foredrag kr 1 500 + 125 kr pr kuvert/person.


Kokketeater

Har du lyst til å lære mer om råvarer til et godt måltid? Sammen med vår kjente kjøkkensjef lærer man om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til deilige retter, selvfølgelig med tilhørende vin. Her får man gode tips! 

Fra ca kr 1600,- pr person inkl kurs, mat og vin.
Maks 20 personer.


Kunstomvisning på Refsnes Gods

Kunst inspirerer og gir ro i sjelen. Vi er stolte av Refsnes Gods spennende samling av samtidskunst. Over 400 kunstverk er utplasserte på gjesteværelser og i samtlige fellesarealer, samt originale verk av Edvard Munch i ”Restaurant Munch”. 

Ta en kunstpause og la deg inspirere!
30 minutter kr 500,- ,
60 minutter kr 1000,-.  


Polo på Kubberød gård

Vi tilbyr alt fra gruppetimer, utdrikkningslag, firma events, til polospill og polokamper for de som har holdt på litt lenger. Les mer her. 
Her kan du lese Finansavisens Polo-artikkel fra Kubberød gård.


Konventionsgården

I 1814 bodde kong Christian Fredrik på Konventionsgården i flere uker under forhandlingene med den svenske kronprins Karl Johan, og 14. august ble “Konventionen i Moss” undertegnet.
Den reddet norsk grunnlov og storting. Her er det mulighet for omvisning med guide fra Visit Moss. Pris etter avtale. Les mer…


ENNEA-foredrag/kurs

HVORFOR ER ALLE DE ANDRE SÅ RARE?

Morsomme foredrag med faglig innhold. Foredragsholder og forfatter Dorthe Lie snakker om alvorlige tema med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. 

Se mer på www.ennea.no 

Pris kr. 13 500,-


Herregårdslandskapet

- en vandring i natur, kultur og historie

Interessert i tempelriddere, vikinghistorie eller krigshistorie? Eller naturens flora og fauna? Bli med kulturformidler Håkon Hattevig på en historisk vandring. En spennende aktivitet der man kan legge opp til stopp underveis. 

Pris fra ca kr 2000,-. 


Seiling eller RIB – tur?

Hva er bedre enn frisk sjøluft etter en krevende dag? Det renser hodet og man får ny energi… Av vår erfarne seiler får man et lite teorikurs om bord i tillegg til seiltrening. Seiling eller RiB – tur skreddersys etter antall deltagere. 


Green Hat Challenge

En morsom teambuildingsaktivitet som passer alle aldre. Hver enkelt gruppe må løse oppgaver som man får via nettbrett eller mobiltelefon. Aktiviteten fungerer like bra ute som inne.
Pris fra ca kr 590,- pr person


Dinner Game

Icebreaker som får fart på middagen. Gjør deres middag til noe mer. Engasjer alle. Skap herlige samtaleemner og konkurrer mot kollegaer.
Varighet 2×15 min.
Pris fra kr 350 pr.person


Akttegning eller Skulpturkurs

Teori, visuelle virkemidler, form og anatomi Her er det mulighet til å tegne sitt eget kunstverk med aktmodell, eller skape sin unike skulptur i leire! Kunstneren Bruce Naigles veileder. Man kan utfolde seg i kunstnerens ateliè og få inspirasjon av nydelige skulpturer, masker og tegninger, eller man kan holde kurset på Refsnes Gods og inspireres av hotellets mange flotte kunstverk.
Pris kr 750 pr person inkludert materiell.
Fra 5-12 deltagere på skulpturkurs og fra 5-18 deltagere på akttegning.


Maling, vin & kreativitet – teambuilding med pensel og lerret

Vi utfordrer deltagernes kreativitet og evne til å formidle et budskap visuelt. Våre profesjonelle instruktører er klar med staffelier, lerret, maling, pensler og alpeluer. Vi starter med en kort innføring om maling, teknikk og uttrykk. Vi fordeler 2 til 4 personer per staffeli, så deltagerne kommer lettere i gang. Våre instruktører veileder og motiverer deltagerne underveis. Vi avtaler på forhånd et egnet tema, gjerne valgt fra konferansen eller bedriften, det være seg en utfordring, en visjon eller annet tema fra dagens program. Våre instruktører evaluerer arbeidene i etterkant og gjør klar for premieutdeling. Vi velger ut noen lag som skal gi en kort presentasjon av sitt verk overfor resten av gruppen. Premier til beste lag. Aktiviteten kan foregå ute eller inne, på hotellet eller i annet egnet lokale i nærheten, gjerne som en aperitiff før middagen.
Pris eks mva pr person: Rigg & rydd: kr. 3 000 Per person: kr. 495 (20 – 40 deltagere), kr. 450 (41 – 100 deltagere).


Olabil Pimp & Race – Verdens morsomte og mest miljøvennlige bilrace

Olabil er gøy og bringer fram både glede og konkurranseinstinktet hos deltagerne. Arenaen står klar og vi deler gruppen i lag.som blir utstyrt med et sett med olabil chassis, flat pakkede pappesker, kniv, tape og farger. I første del av konkurransen skal lagene designe og bygge den tøffeste og råeste olabilen, gjerne teambasert, for dertter å konkurrere i et fartsfylt race mot de andre lagene. Innledende heat, semifinale etter antall lag, tilpasset antall lag som deltar. Fartskonkurransen foregår i egnet bakke eller flat bane nær hotellet.

Pris pr person eks. mva: Rigg & rydd: kr. 4 000 Per person: kr. 550 (20-50 pers), kr. 475 (51-100 pers)

Slå deg løs med rytmer?

Dans med en profesjonell danselærer. Med morsomme og enkle dansetrinn har alle det gøy med Salsa uansett form og alder. Man får brukt hele kroppen og man får en opplevelse av å være på fest i Latin Amerika! Pris på forespørsel.

De beste av de beste

Etter en lang dag i møterommet, vil en sosial og uhøytidelig konkurranse i frisk luft være stimulerende.  Øvelsene vil være varierte slik at alle på laget får en sjanse til å bidra med sine evner og/eller fysikk. Alle skal med! Lagene konkurrerer mot hverandre i et utvalg av varierte og morsomme øvelser, som f. eks. langskistafett, eplesanking med svømmeføtter, megapuslespill, gå planken, tårnbygging, tønnerulling, ølbollestafett, gåter, skjærgårdsscrabble, minefelt, kyst biathlon, tauknoting, petanque, pælesparking a la Drillo, tugs of war, og mange flere. Priser eks.mva.: Rigg & rydd: kr. 4 000 Per person: kr. 495 (20 – 50 deltagere) kr. 450 (51 – 100 deltagere).

Rebusløpet og skattejakt

”Signum Grata – Jakten på Kryptogrammet” er en kombinasjon av rebusløp og skattejakt der Kryptogrammet skalfylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny oppgave løses. Løsningen gir en kode og viser vei til neste oppgave. Oppgavene er svært ulike, her kreves analytisk tenking, kreativitet, barnelære og aller viktigst; samarbeid. Engasjerende og underholdende, passer for alle. Fra 5 – 150 personer. Pris på forespørsel.

”Mord på Hotellet» eller bare en ”Kidnapping”?

I et rollespill er dere ”midt i handlingen”. Vi stiller med en gruppe skuespillere, som innehar både viktige og uviktige roller i den ”kriminelle” handlingen som har skjedd. Dere må være med å løse saken ved aktiv etterforsking, alt fra å sjekke alibier og motiver, til å undersøke rommene, vesker, biler osv. Fra ca 20- 200 personer. Pris på forespørsel.

En annerledes quiz

– (Mentometerquiz) ”Busy Brain” er en lagkonkurranse hvor kreativitet og allmennkunnskap blir satt på prøve. Oppgavene er allsidige og engasjerende, og løses med logisk og analytisk tenking samt enkle hjelpemidler. Tilpasses hvert enkelt firma som for eksempel en produktpresentasjon eller ”bli-kjent-med-en-kollega”- oppgave. Fra 10-100 personer. Pris på forespørsel.