Bestill rom nå!

Bestill nå

Møterom

I historiske og vakre omgivelser

Vi har lang erfaring med å hoste og skreddersy arrangementet til dine ønsker. Hotellet ligger vakkert til i Oslofjorden Jeløy, knapt 45 minutters kjøring fra Oslo. Vi har mange og varierte konferansefasiliteter for 2 til opptil 90 personer. Vil du ha noe mer enn en vanlig konferanse? Vi har et stort utvalg av teambygging og kick-off aktiviteter.

Velkommen til et inspirerende møteopphold!

Bjørneboe 

Møterom Bjørneboe ligger i 2. etasje og har egen balkong med vakker utsikt over hagen og fjorden. Rommet er på 52 kvm og har plass til:  – Kino 30 personer  – Styrebord 18 personer – Klasserom 24 personer  – U bord 19 personer

Opdahl 

Rommet er på 27 kvm og har plass til 18 personer.

Juul 

Møterom Juul er på ca 17 kvm og har et ovalt styrebord med plass til 8 personer. 

Christensen 

Møterom Christensen er på 115 kvm med egen utgang og har 5 store vinduer. Rommet er utsmykket med 6 store fotografiske kunstverk av Steinar Christensen.

Det er plass til opptil 100 personer i kino-oppsett, U-bord 55 og klasserom 75 personer.

Eriksen 

Møterom Eriksen har sitt navn etter 3 oljemalerier av Roar Werner Eriksen som henger på veggen utenfor rommet. Rommet er på ca 15 kvm og har plass til 8 personer. 

Alby

Møterom 516 er på 35 kvm, har naturlig dagslys og stort styrebord med plass til 15 personer.

Grimsrød

Møterom 517 er på 35 kvm, har naturlig dagslys og plass til 15 personer ved U-bord .

Frandsen 

Vårt møterom Frandsen har stålbilder av kunstnæren som pryder rommet. Det har vinduer med vakker utsikt over Oslofjorden og har plass til 15 personer rundt et styrebord.