Bestill rom nå!

Bestill nå

Menyer

Kjøkkenet er hotellets hjerte

Kjøkkenet er Refsnes Gods’ hjerte. Kjøkkensjefen mes sin «hvite brigade» legger sin sjel i å tilberede gourmet måltider basert på sesongens beste råvarer. Og resultatene serveres med stolthet! Vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Østfolds rike spiskammers. Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarer, så gjør vi det for deg.

GRAND MENY

7-retters

Vår syvretters meny er basert på sesongens utvalgte råvarer, og endres derfor med jevne mellomrom. Du kan velge fra to retter til syv retter. Grand Meny serveres i Restaurant Munch mandag til lørdag kl. 18.00 – 22.00. Vi anbefaler alle å reservere bord på forhånd, dette må alltid gjøres dersom det er 8 eller flere som skal spise i restauranten. 

Last ned Grand meny her


SELSKAPSMENY

Selskaper på åtte eller over bes bestille meny på forhånd og kan i tillegg til Grand Meny velge mellom våre to selskapsmenyer. Disse menyene er alle velegnet til både bryllup, feiring og fest.

Last ned Selskapsmenyer her


BAR- OG LUNSJMENY

Denne menyen har et rikt utvalg av spennende kontinentale retter og noen tradisjonelle norske retter. Vi har også mat tilpasset de små, til halv pris. Barmeny serveres mandag-lørdag kl 12-22. Vennligst bestill i resepsjonen.

 Last ned Bar- og lunsjmeny


VINKART

Vår unike vinkjeller er viden kjent og inneholder til enhver tid over 7000 flasker. Vinkjelleren i sin nåværende form ble påbegynt rundt 1970 og har hele tiden blitt opprettholdt etter alle kunstens regler. Denne langsiktige tenkning gjør at vi ofte handler vin for mange år frem i tid. Det gir oss en enestående tilgang på modne viner som du knapt finner maken til.