Bestill rom nå!

Bestill nå

Menyer

Kjøkkenet er hotellets hjerte

Kjøkkenet er Refsnes Gods’ hjerte. Kjøkkensjefen mes sin «hvite brigade» legger sin sjel i å tilberede gourmet måltider basert på sesongens beste råvarer. Og resultatene serveres med stolthet! Vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Østfolds rike spiskammers. Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarer, så gjør vi det for deg.

GRAND MENY

7-retters

Vår syvretters meny er basert på sesongens utvalgte råvarer, og endres derfor med jevne mellomrom. Du kan velge fra to retter til syv retter. Grand Meny serveres i Restaurant Munch mandag til lørdag kl. 18.00 – 22.00. Vi anbefaler alle å reservere bord på forhånd, dette må alltid gjøres dersom det er 8 eller flere som skal spise i restauranten. 

Vår kjøkkensjef jobber med ny spennende meny

Last ned vår a la carte meny her...


SELSKAPSMENY

til alle anledninger

Selskaper på åtte eller over bes bestille meny på forhånd og kan i tillegg til Grand Meny velge mellom våre to selskapsmenyer. Disse menyene er alle velegnet til både bryllup, feiring og fest.

Vår kjøkkensjef jobber med nye spennende menyer BAR- OG LUNSJMENY

et rikt utvalg

Denne menyen har et rikt utvalg av spennende kontinentale retter og noen tradisjonelle norske retter. Vi har også mat tilpasset de små, til halv pris. Barmeny serveres mandag-lørdag kl 12-22. Vennligst bestill i resepsjonen.

Last ned tidligere Bar- og lunsjmeny


VINKART

nærmere 5000 flasker

Vår unike vinkjeller er viden kjent og inneholder nærmere 5000 flasker. Vinkjelleren i sin nåværende form ble påbegynt rundt 1970 og har hele tiden blitt opprettholdt etter alle kunstens regler. Denne langsiktige tenkning gjør at vi ofte handler vin for mange år frem i tid. Det gir oss en enestående tilgang på modne viner som du knapt finner maken til.