Bestill rom nå!

Bestill nå

Restaurant Munch

Hjertelig velkommen!

I den gamle hovedbygningens første etasje ligger Restaurant Munch idyllisk til. En klassisk restaurant i duse farger prydet med åtte verk av Edvard Munch. Vår velstelte hage åpenbarer seg utenfor store vinduer. Og fra innbygget glassveranda kan du nyte solnedgangen over Oslofjorden.

A la carte

Forretter


Østers

Sjalottløk, sitron

(b, su)

1 stk 45,-
6 stk 200,-

 

1.- Marcel Cabelier Chardonnay Cremant du Jura Brut, Frankrike kr 690.- (frisk, eple, innslag av mineraler og kjeks)
2.- Champagne Andre Clouet Silver Brut Nature kr 850.- (frisk med preg av grønt eple og sitrus) 
 


Tartar av storfe

Rødbeter, kapers, egg

(e, su)

145,-

1.- Domaine Les Fumees Blanches Sauvignon Blanc, Languedoc Roussillon, Frankrike kr 595.- (ferske urter, grapefrukt, fruktig)
2.- Ch. Cohins-Lurton, Bordeaux, Frankrike kr 950.- (konsentrert, kompleks, rik) 


Løyrom

Klassisk tilbehør

(f, l, g)

30g 245,-
60g 345,-

1.- Marcel Cabelier Chardonnay Cremant du Jura Brut, Frankrike kr 690.- (frisk, eple, innslag av mineraler og kjeks)
2.- Champagne Andre Clouet Silver Brut Nature kr 850.- (frisk med preg av grønt eple og sitrus)  


Bakt & røkt laks

Brønnkarse, rug

(f, g, e, se)

155,-

1.-Trimbach Riesling, Alsace, Frankrike kr 599.- (syrlig, hint av petroleum, sitruspreget) 
2.-Rabl Gruner Veltliner Kaferberg Reserve, Kamptal, Østerrike kr 740.- (kompleks, moden sitrusfrukt, delvis fatlagret, 15%)

Vinglass: 130.- / Champagne glass 180.-

1.- Vanlig vinpakke: VP 2 glass 250.- / VP 3 glass 395.- / VP 4 glass 495.-

2.- Oppgradert vinpakke: VP 2 glass 395.- / VP 3 glass 495.- / VP 4 glass 595.- 



Hovedretter


Tartar av storfe

Rødbeter, kapers, egg

(e, su)

195,-

1.- Domaine Les Fumees Blanches Sauvignon Blanc, Languedoc Roussillon, Frankrike kr 595.- (ferske urter, grapefrukt, fruktig)
2.- Ch. Cohins-Lurton, Bordeaux, Frankrike kr 950.- (konsentrert, kompleks, rik)


Gnocchi

Gresskar, salvie

(e, g, l, su)

185,-

1.- Clerget Bourgogne Pinot Noir, Frankrike kr 650.- (saftig, frisk med preg av røde bær)
2.-Domaine de la Perriere Sancerre, Loire, Frankrike kr 725.- (god syrebalanse, fin mineralitet, sitrus)


Sesongens fisk

Variasjon av løk, rømmesaus

(f, l, su)

325,-

1.- Chateau Bonnet Reserve, Bordeaux, Frankrike kr 690.- (Modne tanniner røde bær, plommer, animalske toner)
2.- Fenocchio Barolo Bussia Sottana Riserva, Piemonte, Italia kr 850.- (Kraftig, fint utviklet, tørket frukt, fat)

Ytrefilet fra Rakkestad

Purre, persille, potet

(su, l)

295,-

1.- Chateau Bonnet Reserve, Bordeaux, Frankrike kr 690.- (Modne tanniner røde bær, plommer, animalske toner)
2.- Fenocchio Barolo Bussia Sottana Riserva, Piemonte, Italia kr 850.- (Kraftig, fint utviklet, tørket frukt, fat)

Vinglass: 130.- / Champagne glass 180.-

1.- Vanlig vinpakke: VP 2 glass 250.- / VP 3 glass 395.- / VP 4 glass 495.-

2.- Oppgradert vinpakke: VP 2 glass 395.- / VP 3 glass 495.- / VP 4 glass 595.-



Dessert


Bringebær og hylleblomst

Norske bringebær. hylleblomstsorbet

(g, l, su)

135,-

1.- Degiorgis Moscato d´Asti, Piemonte, Italia kr 595.- / 95.- glass (ung, preg av druer og sitrus)
2.- Banfi Rosa Regale Braccheto d´ Acqui, Piemonte, Italia kr 99.- (perlende, jordbær, roser, søt, aromatisk) 


Mokkadessert

Karamell, kaffe, bringebær

(n, g, e, l)

85,-

1.-Bersano Brachetto d´Acqui, Piemonte, Italia kr 595.- / 95.- (god søtlig frukt, leskende, roser)
2.-Coffele Le Sponde Recioto di Soave, Veneto, Italia kr 99.- (balansert med fin syre, eksotisk duft med tørket frukt, god


Godsets utvalgte oster

(l, g, su)

175,-

1.- Blanc Foussy Cremant de Loire Brut, Frankrike kr 660.- (Syrlig, frisk og fruktig)
2.- Chateau Gravas Sauternes, Bordeaux, Frankrike kr 99.- per glass (sitrus, tropiske frukter)


Petit four

(n, g, e, l)

95,-

Kaffe, te kr 49,-


Vinglass: 130.- / Champagne glass 180.-

1.- Vanlig vinpakke: VP 2 glass 250.- / VP 3 glass 395.- / VP 4 glass 495.-
2.- Oppgradert vinpakke: VP 2 glass 395.- / VP 3 glass 495.- / VP 4 glass 595.-


Allergener: g. Gluten, sk. Skalldyr, e. Egg, f. Fisk, p. Peanøtt, so. Soya, l. Laktose, n. Nøtter, s. Selleri, se. Sennep, ses. Sesamfrø, su. Sulfitt, lu. Lupin, b. Bløtdyr.


Den herskapelige atmosfæren

refsnes_gods_logo_beige.jpg

Åpningstider 

Restaurant Munch

  • Alle dager 17.00 - 21.00



Har du bestilt bord?

På grunn av stor pågang i restauranten, anbefaler vi våre gjester å forhåndsbestille bord til middag. Det er mulighet for å booke bord hver halvtime.

Tel.: 69 27 83 00 | post@refsnesgods.no