Bestill her

Restaurant Munch

Mat, miljø og Edvard Munch

I den gamle hovedbygningens første etasje ligger Restaurant Munch idyllisk til. En klassisk restaurant i duse farger prydet med åtte originale verk av Edvard Munch. Vår velstelte hage åpenbarer seg utenfor store vinduer. Og fra innbygget glassveranda kan du nyte solnedgangen over Oslofjorden.

A la carte 

November og desember 

Forretter: 


Syltet ferskvannsørret 

Sennepskrunsj, agurk, kefir og brønnkarseskum 

(1 hvete,3,4,7,10,12) 

185,-


Kremet strandkrabbesuppe 

Syltet fennikel og dillolje 

(2,7,9,12) 

185,- 


Beter fra Ramme Gård 

Bakte beter, syltede beter, salat, rødbetvinaigrette og Nyr fra Grøndalen Gårdsmeieri i Nes 

(7,12) 

185,- 


Hovedretter: 

Dagens ferske hvite villfiskfangst 

Stekt hjertesalat, gulrot fra Ramme Gård, småpoteter fra Bjertnæs & Hoel samt dillsmørsaus med rogn 

(4,7,12) 

375,- 


Nyretapp 

Persillerot og persillepure fra Fredskjær Gård, kål fra Ramme Gård, persillerotchips, syltet persillestenger, Annapoteter og steinsoppsaus 

(7,9,12) 

395,- 


Desserter: 


Norske oster 

Hjemmelaget knekkebrød, honning fra Fredskjær gård, salte hasselnøtter og aprikoskompott 

(1(hvete, havre),7,8,12) 

155,- 


Sjokolade 

Solbæris, solbærgele, brunet hvit sjokolade og salte valnøtter 

(3,7,8) 

155,-

Generell informasjon:

Vi benytter oss alltid av de ferskeste grønnsaker i sesong. Garnityret til de ulike rettene og noen retter vil derfor kunne variere etter tilgang. For å sikre en optimal opplevelse ber vi om at hele selskapet velger samme meny og antall retter til alle gjester. Vi ber om at meny- og vinvalg bekreftes minimum en uke før, for å sikre at vi kan få inn alle råvarer. Fordi vi stiller høye krav til kvalitet forbeholder vi oss retten til å forandre ingredienser uten varsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten i enkelte perioder ikke holder mål. Se våre salgsbetingelser for avbestillingsregler. For å kunne levere samme høye kvalitet til alle våre gjester, ber vi om at allergier og spesialdietter informeres om så tidlig som mulig.



Grand Meny

november og desember

Syltet ferskvannsørret

Sennepskrunsj, agurk, kefir og brønnkarseskum

(1(hvete),3,4,7,10,12)


Kremet strandkrabbesuppe

Syltet fennikel og dillolje

(2,7,9,12)


Beter fra Ramme Gård

Bakte beter, syltede beter, salat, rødbetvinaigrette

og Nyr fra Grøndalen Gårdsmeieri i Nes

(7,12)


Dagens ferske hvite villfiskfangst

Stekt hjertesalat, gulrot fra Ramme Gård, dillsmørsaus med rogn

(4,7,12)


Nyretapp

Persillerot og persillepure fra Fredskjær Gård, kål fra Ramme Gård, persillerotchips, syltet persillestenger, steinsoppsaus.

(7,9,12)


Norske oster

Hjemmelaget knekkebrød, honning, salte hasselnøtter og aprikoskompott

(1 hvete, havre,7,8,12)


Sjokolade

Solbæris, solbærgele, brunet hvit sjokolade og salte valnøtter

(3,7,8)

4 retter kr 875 | 5 retter kr 975 | 6 retter kr 1075 | 7 retter kr 1175
Vinpakke | 4 glass kr 495 | 5 glass kr 595 | 6 glass kr 695 | 7 glass kr 795
Oppgradert vinpakke | 4 glass kr 720 | 5 glass kr 870 | 6 glass kr 990 | 7 glass kr 1095

Allergener:
(Merket i menyen med nummer i parentes)
1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,
9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr 



Julens a la carte


Forretter


Rakfisk fra Valdres 

Syltet rødbet, løk, rømme, dill og potetlefse 

(1 hvete,4,7,12) 

185,- 


Hovedretter 

Lutefisk 

Stekt bacon, kokte poteter, sennep og ertepuré 

(4,7,10) 

445,- (ekstra servering kr 150,-) 


Ribbe 

Medisterkaker, julepølse, kokte poteter, julesaus surkål, rødkål og rørte tyttebær 

(7,9,12) 

395,- (ekstra servering kr 150,-) 


Pinnekjøtt 

Vossakorv, kålrotstappe på kålrot fra Ramme Gård, kokte poteter 

(7,12) 

445,- (ekstra servering kr 150,-) 


Desserter 


Riskrem 

Blåbær og sprø hasselnøttkaramell 

(7,8) 

155,- 


Multeostekake på Snøfrisk 

Anisbunn, multesorbet og havreflarne på svarthavre fra Den Sorte Havre 

(1 hvete 3,7) 

155,- 

Allergener: (Merket i menyen med nummer i parentes) 
1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr

Åpningstider 

Mandag - lørdag fra kl 18.00

Søndagsbuffet fra kl 13.00 - 17.00


Med vår utmerkede service, utsøkte meny og unike viner er Restaurant Munch det naturlige førstevalg for en enhver anledning.