Bestill rom nå!

Bestill nå

Restaurant Munch

A la carte restaurant

I den gamle hovedbygningens første etasje ligger Restaurant Munch idyllisk til. En klassisk restaurant i duse farger prydet med åtte verk av Edvard Munch. Vår velstelte hage åpenbarer seg utenfor store vinduer. Og fra innbygget glassveranda kan du nyte solnedgangen over Oslofjorden.

Mandag - lørdag 18.00 - 22.00

 A la carte  

Forretter

Kremet soppsuppe

Purreløkolje og timiankrunsj

(7,12)

185,-  


Syltet ferskvannsørret

Sennepskrunsj og brønnkarserømme 

(1 hvete, 3,4,7,10,12) 

185,-



Hovedretter

Dagens ferske hvite villfiskfangst

Kremet speltperler, dillolje ogpastinakk, persillerot og fargede røtter fra Fredskjær gård

1(spelt),4,7,9,12)

385,- 


Lammeskank braissert i eplejuice fra Dyre gård

Potetpuré, grønnkål, knutekål fra Fredskjær gård, persille og syltet rødløk

(7,9,12)

375,-


Selleri bakt i trolldeig

Potetpuré, grønnkål, fargede røtter fra Fredskjær gård, persille og eplesirup på eple fra Dyre Gård med hasselnøtter

(1(hvete),7,8,9,12)

350,-



Desserter


Sjokoladeterte 

Tjukkmelksis, brunet hvit sjokolade og blåbær

(1 hvete,3,7)

155,-


Tre kuler sorbet og Iskrem

Havrekjeks lagd på havre fra den sorte havre

(1 hvete og havre,3,7)

115,-


Norske oster

Ripsgele, hjemmelaget knekkebrød, salte hasselnøtter og honning fra Fredskjær Gård

(1 hvete og havre,7,8)

155,-

Allergener: 1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter,9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr

Generell informasjon:

Vi benytter oss alltid av de ferskeste grønnsaker i sesong. Garnityret til de ulike rettene og noen retter vil derfor kunne variere etter tilgang. For å sikre en optimal opplevelse ber vi om at hele selskapet velger samme meny og antall retter til alle gjester. Vi ber om at meny- og vinvalg bekreftes minimum en uke før, for å sikre at vi kan få inn alle råvarer. Fordi vi stiller høye krav til kvalitet forbeholder vi oss retten til å forandre ingredienser uten varsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten i enkelte perioder ikke holder mål. Se våre salgsbetingelser for avbestillingsregler. For å kunne levere samme høye kvalitet til alle våre gjester, ber vi om at allergier og spesialdietter informeres om så tidlig som mulig.

Åpningstider

  • Mandag-lørdag 18-22 
*(kjøkkenet stenger klokken 21)


Hotell Refsnes Gods forholder seg til helsemyndighetenes råd og anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett. 

Classic Norway Hotels COVID-19 tiltak…