Bestill rom nå!

Bestill nå

Restaurant Munch

A la carte restaurant

I den gamle hovedbygningens første etasje ligger Restaurant Munch idyllisk til. En klassisk restaurant i duse farger prydet med åtte originale verk av Edvard Munch. Vår velstelte hage åpenbarer seg utenfor store vinduer. Og fra innbygget glassveranda kan du nyte solnedgangen over Oslofjorden.

 A la carte  

Forretter

Bakt blomkål med chevre

Hollandes, spirer og reddik

kr. 185,-

(3,7,12)  


Kremet blåskjellsuppe

Urteolje, syltet jordskokk 

 ( 7,12, 14) 

185,- 


Dåhjort tartar på dåhjort fra Trøgstad Hjortefarm 

vakteleggeplomme fra Gusrud Gård, syltede rødløk, sylteagurk, persillemajones, grov sennep og flatbrød fra Øyen Hjemmebakeri 

(1 hvete, 3,7,10,12)

195,- 



Hovedretter: 

Dagens ferske hvite villfiskfangst

Nepe, reddik, potetpure, sukkererter, skalldyrsaus, dillolje, strimla potetchips  

(2,4,7,9,12) 

385,- 

Kalv indrefilet

gulrotpure, brokkolini, peppersaus, syltet rødløk, annapotet og jordskokkchips

kr. 395,-

(7,9,12) 

 

Selleri bakt i trolldeig

nykål, nøttesmør med kapers, vårløk, spirer, sylted rødløk, brokkolini, reddik, potetpure og potetchips

kr. 350,-

(1(hvete),7,9,12)  



Desserter: 


Sjokolade og peanøttkake 

salt karamell, kaffeis og rips   

(1 hvete,7,12) 

155,- 


Terte med bakt rabarbra eggekrem

Bringebær og rabarbrasorbet  

(1 hvete 3,7) 

155,-

Tre kuler sorbet og Iskrem 

Havrekjeks lagd på havre fra den sorte havre 

(1 hvete og havre,3,7) 

115,-


Norske oster

Aprikoskompott, hjemmelaget knekkebrød, salte valnøtter og honning fra Fredskjær Gård

(1 hvete og havre,7,8) 

155,-


Allergener: 1. Gluten, 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtt, 6. Soya, 7. Laktose, 8. Nøtter, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr.

732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg
A la Carte meny - Forretter & hovedretter
732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg
A la Carte - dessert

Generell informasjon:

Vi benytter oss alltid av de ferskeste grønnsaker i sesong. Garnityret til de ulike rettene og noen retter vil derfor kunne variere etter tilgang. For å sikre en optimal opplevelse ber vi om at hele selskapet velger samme meny og antall retter til alle gjester. Vi ber om at meny- og vinvalg bekreftes minimum en uke før, for å sikre at vi kan få inn alle råvarer. Fordi vi stiller høye krav til kvalitet forbeholder vi oss retten til å forandre ingredienser uten varsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten i enkelte perioder ikke holder mål. Se våre salgsbetingelser for avbestillingsregler. For å kunne levere samme høye kvalitet til alle våre gjester, ber vi om at allergier og spesialdietter informeres om så tidlig som mulig.

Midlertidige åpningstider:

  • Mandag-lørdag 18-22 (kjøkkenet stenger klokken 21)

Hotell Refsnes Gods forholder seg til helsemyndighetenes råd og anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett. 

Classic Norway Hotels COVID-19 tiltak…