Bestill rom nå!

Bestill nå

Ansatte på hotellet

gjør en fantastisk jobb

Hotell Refsnes Gods har en stabil, kompetent og lojal stab som står klare til å ta et tak og yte det lille ekstra for å gi gode gjesteopplevelser. Systematisk satsning på lærlinger og kompetanseutvikling har gitt hotellet status som regionens mest ettertraktede arbeidssted for lærlinger, med klippekort til både regionale og nasjonale kåringer.

Vi er kanskje aller mest stolte av å ha utviklet hotellet til en arbeidsplass med stort mangfold og med arbeidsglede, tillit, kvalitet og service som rettesnor.


TILBAKEMELDINGER

Advokatfirmaet Økland & Co DA, mars 2018 “Vi takker for et flott opphold og vel gjennomført arrangement. En ekstra takk til restaurantsjefen/kjøkkenet for at de tilpasset middagen til opplegget vårt, og for den nydelige maten vi fikk servert”.  


ProConsult, mars 2018 “Takk for fin samling hos dere! Det var en bra opplevelse for alle sammen”.


DnB “Takk for fint opphold! Prikkfritt arrangement, deilig mat og vin, hyggelig personale, flott kunstforedrag, koselig møterom og flotte rom. Og fine bøker!


 Pocos Holding AS “Tusen takk for 2 fantastisk dager nede hos dere.  Det var en flott opplevelse, hvor vi ble tatt svært godt hånd om fra vi kom til vi dro.  Servicen var upåklagelig, maten nydelig, resepsjonen vennlige og hjelpsomme til enhver tid, og vi kan bare rose dere på alle måter.Vi merket at alle gjorde alt for å gjøre oss fornøyd, og det var vi virkelig: STORFORNØYD.  Dere kan være stolte av deres nydelige lokaler og deres fantastiske personale. Hils til alle og takk for all velvillighet og god service innstilling. Vi kommer gjerne tilbake!


AFK Eiendom: “Meget hyggelig opphold og nydelig Tapas buffet, hils til kokken.” 


NHO: “NHO Østfold vil gjerne takke for perfekt gjennomføring av vårt arrangement ”Kick-off Global Future” 7. mars. Vi møtte vennlighet og flott serviceinnstilling i alle ledd.


Stiftelsen IMTEC “Maten vi fikk servert gjennom hele uken var helt fantastisk god. Jordskokksuppen – perfekt. Lammekjøttet – smeltet i munnen. Spareribs til lunsj på fredag – kunne ha spist hele dagen! All service vi fikk var også helt enestående,- velvillighet, profesjonalitet, påpasselighet… ingen ting å sette fingeren på.