Bestill rom nå!

Bestill nå

Om Refsnes Gods

Gjestfrihet, den gang som nå

I 250 år har gjestfrihet og omtanke for godsets gjester stått i sentrum hos oss. Her er du velkommen for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller for å få faglig påfyll. Refsnes Gods er et hotell med høye krav til kvalitet og en genuin historie og har lang erfaring som vertskap for konferanser og skreddersyr arrangementet etter dine ønsker.

I idylliske omgivelser, et steinkast fra Oslofjorden, ligger Refsnes Gods på vakre Jeløy ved Moss. Hit til oss er det kun knappe 45 minutter med bil eller tog fra Oslo. Kommer du vestfra har Bastøfergen hyppige avganger fra Vestfold. 

Refsnes Gods er et lite og intimt hotell, og med kun 61 rom har vi hus- og hjerterom nok til å ta godt vare på våre gjester. Våre gjester trives godt i våre historiske omgivelser. Enten du besøker oss for en pause i hverdagen eller for å feire store og små anledninger er vår anerkjente personlige service alltid tilstede. Vi legger stor stolthet i å skape den perfekte rammen rundt ditt arrangement.

Mange kommer hit for å nyte roen, men vi har masse aktiviteter dersom du ønsker det. Hva med en kunstomvisning av vår unike samling av nordisk samtidskunst? Eller en privat vinsmaking i våre premierte vinkjeller? Refsnes Gods ligger ved Oslofjorden og vi har egen gjestebrygge. Vi frister med forfriskende opplevelser på fjorden hele året! Vi har også trimrom, badstue og utendørs jacuzzi, sjakk og petanquebaner.

Vi er stolte av å kunne presentere Refsnes Gods kunstbok som viser vår unike samling av norsk samtidskunst. På Refsnes Gods er det rundt 400 originale verk av både ny- og veletablerte kunstnere.

I vår kunstbok kan du lese mer om våre 90 kunstnere og deres kunstverk. 

Vi kan nevne kunstnernavn som 

Ørnulf Opdahl
Runi Langum
Frans Widerberg
Håkon Gullvåg
Elisabeth Werp
Carl Nesjar
Andy Warhol
Edvard Munch
Håkon Bleken
Nico Widerberg
Yngve Henriksen
Frede Schilling
Nina Sundbye
Roar Werner Eriksen.

OMTALER

Les mer om våre omtaler i Media