Bestill rom nå!

Bestill nå

The Beatles Projekt- 16. juli

en uforglemmelig opplevelse

The Beatles Projekt fremfører udødelige Beatles låter. Eric Caddy Jensen er frontfigur i The Beatles Projekt, og et velkjent fjes i Moss.
De fleste kjenner godt hans engasjement og lidenskap for 60 talls musikk, og da særlig Beatles.

Christian Ingebrigtsen, skulptør Bruce Naigle, Galleri Weinstock & venner

Christian Ingebrigtsen 

startet sin solokarriere i 2003, og har siden vært en folkekjær artist her i Norge med flere gull og platina-selgende soloalbum og hitsanger som "In Love with an Angel" og "Things are gonna change". Sammen med popgruppa a1 har han også toppet hitlister verden over, vunnet Brit Award, og solgt millioner av plater. Formidling er noe han brenner for både på og av scenen.


The Beatles Projekt 

fremfører udødelige Beatles låter. Eric Caddy Jensen er frontfigur i The Beatles Projekt, og et velkjent fjes i Moss. De fleste kjenner godt hans engasjement og lidenskap for 60 talls musikk, og da særlig Beatles.


Kunsten til Bruce Naigles 

er forankret i klassiske og romantiske tradisjoner. Temaene er tidløse og har gitt oss en ny forståelse av hans unike visjon og uttrykksform. Han skildrer den fysiske og åndelige skjønnhet til menn og kvinner, samt øyeblikk som er med på å gi livet mening. Bruce vokste opp i New York, men har bodd og arbeidet i Europa siden 1983, i Moss siden 2000. Han er en internasjonalt anerkjent skulptør og selvlært kunstner.

Torbjørn Endreruds 

bilder er samlet under varemerket "tendart". Som billedkunstner maler han med akryl i popart sjangeren, med mye bruk av sterke farger, rette linjer og skarpe skiller. Han har en lidenskap for musikk, som også er en viktig inspirasjon for hans karriere som billedkunstner. Det var spesielt The Beatles som fanget ham i ungdomstiden, noe som også har blitt et utgangspunkt for titlene på maleriene hans.


Galleri Weinstock & venner 

er et galleri med keramiske skulpturer av seks anerkjente kunstnere.

Kunst utstilling

  • Fra klokken 16:00 

Mat og drikke