Bestill rom nå!

Bestill nå

Sommer på herskapelige Refsnes Gods

føl på den rolige og avslappende atmosfæren

På 1700 og 1800 tallet var Refsnes Gods i sentrum for selskaper og ball i distriktet.
Med forbilder hos sine europeiske likemenn henga nemlig Mosse-noblessen seg til landlivets mer lettsindige gleder. Målet var å komme seg bort fra (Oslo) byens larm og dårlige luft. Vel etablert for sommeren spaserte herskapet i haven og romantikken blomstret langs lindealleen.

Det sies at det var maskeradeball med 300 gjester i 1816 hvor festen varte til 7 neste morgen. Dog varer ikke nåtidens selskaper til 7 om morgenen, men den herskapelige atmosfæren finnes fortsatt. Og man kan fortsatt spasere nedover alleen en varm sommerdag.

I sommer kan du selv føle på den rolige og avslappende atmosfæren. I haven kan du prøve boule spillet Pentaque eller slappe av med en piknikkurv, avis eller en god bok.  Utsikten mot Oslofjorden og vår lindealle er ubeskrivelig vakker.

Nyt et deilig måltid med  en spennende vin fra vår vinkjeller med ca. 5000 flasker fra alle verdensdeler. Restaurant Munch har åpent alle dager i sommer. Med et anerkjent kjøkken som serverer lokal forankret mat og benytter seg av Østfolds rike spiskammer vil man oppleve en matopplevelse som sent vil glemmes. 

OM+Sjokkselger-1920x1152-126- © Classic Norway-Christer Olsen Photo.jpg

Barmeny med lettere retter serveres også daglig i sommer både ute og inne i våre felles lokaler.

Med tradisjon helt tilbake i 1840 serverer vi den tradisjonelle rike Afternoon tea hver lørdag og søndag  i sommer.

Ønskes det en er aktiv ferie vil det i sommer være mulig  å prøve kajakk, stand up paddle eller leie en sykkel. Med fantastiske turmuligheter kan man blant annet oppdage kyststien eller bruke en av Jeløyas mange turstier.

Skulle det være en regnværsdag i sommer så har hotellet over 400 kunstverk som bør sees. Det er kort vei til Moss sentrum hvor shopping og cafe besøk kan være et alternativ. Galleri F15 og Rød gård på Alby er også å anbefale.

Den 21 juli arrangeres det også hagekonsert med Vidar Johnsen.

Med egen strand og brygge kan man ankomme hotellet med båt. Gratis parkering og muligheter for lading av elbiler uten ekstra kostnad finnes også.

20220523_204540-01-01 kopi opprinnelig.jpg
received_2694961060717253 kopi opprinnelig.jpg

Velkommen til en kort ferie i herskapelige omgivelser enten du ønsker en aktiv ferie,  eller avslapping uten stress og mas kun et steinkast fra Oslofjorden.

I sommer kan du selv føle på den rolige og avslappende atmosfæren. I haven kan du prøve boule spillet Pentaque eller slappe av med en piknikkurv, avis eller en god bok.  Utsikten mot Oslofjorden og vår lindealle er ubeskrivelig vakker.

received_562426257806628 kopi opprinnelig.jpg