Bestill her

Vinkurs med 4-retters middag

i vinkjeller

På noen utvalgte fredager klokken 19.30 møtes vi i vår unike vinkjeller. Her er det takhvelvinger fra 1700-tallet og tykke stenvegger fylt opp med 1000-vis av vinflasker. Dette er en av Norges flotteste og sannsynligvis den vinkjeller med lengst historie.

Måltidet starter med en appetittvekker og 1 glass med noe sprudlende, og her vil man få en introduksjon til vinens verden. Deretter vil man til forrett, hovedrett, ost og dessert bli servert to ulike viner, såkalt vertikal smaking, til hver rett.
På denne måten vil man lære om ved å lukte og nyte, hvordan 9 viner smaker til den maten man blir servert den kvelden. Det vil bli fortalt hvorfor de ulike vinene mest sannsynlig passer bedre enn andre til den maten som blir servert, samtidig som det alltid er subjektivt hvilken vin den enkelte foretrekker. Vinkelneren vil forklare om druetyper, regioner og typiske smaker, og det vil bli god anledning til å stille spørsmål. Det hele avsluttes med Petits Fours og kaffe i baren. Her kan man fortsette kvelden om man ønsker, med en Cognac eller kanskje litt mer vin?


Datoer 

18. oktober
29. november
13. desember

Kr 1750,- per pers for mat, vin og kursing gjennom hele måltidet. Førstemann til mølla gjelder. I vinkjelleren er det plass til maks 18 personer


Ønsker du å glede noen med å gi et vinkurs med middag i gave? Vil du la mottakeren selv bestemme hvilken dato han eller hun vil delta?

Bestill her