Bestill rom nå!

Bestill nå

Hotellet åpner igjen 4. juni

Det er utrolig fint ute i havgapet nå...

Vi gleder oss til å kunne åpne servicebygg og restaurant igjen den 4. juni. Det er utrolig fint ute i havgapet nå. Mye natur og lite trengsel. Savner dere fotturer til fjells uten ski på beina så er flere topper her ute frie for snø.

Nå er vi i den heldige situasjon at vi har Sjøhus og leiligheter på Hustadvika Gjestegård hvor våre gjester kan lage mat selv som allerede vi har åpent for utleie. Dette er et veldig trygt og fint alternativ om noen ønsker å komme seg litt bort allerede nå i mai.

Les mer

Opplevelsesløftet - helt risikofritt

Ditt neste møte er det viktigste for deg - og for oss

Vil du ha et møte i fantastiske omgivelser? Eller planlegger du et lite kurs eller en liten konferanse? Vi i Classic Norway Hotels vil gjerne ta hånd om deg og dere, og har våre beste medarbeidere klare for å hjelpe dere slik at hjulene kommer i gang igjen etter en helt spesiell vår.
- Ditt neste møte med kolleger eller kunder er det aller viktigste og bør skje i de aller beste omgivelsene. Vi har det perfekte og unike lokalet og hotellet klare for dere.

Les mer

Reisebransjeløftet

alle ansatte i Reiselivs-Norge

Vi inviterer alle ansatte i reiselivsbransjen på besøk til oss.
Ansatte i Reiselivs-Norge får muligheten til å være med på «Det store reisebransjeløftet» og til å oppleve det vakreste av Norge gjennom bransjepriser som ellers er forbeholdt hotellkjedens egne ansatte. Tilbudet gjelder for ansatte i hotell-/ restaurant reisebyrå, luftfart og andre som har tilknytting til reiselivsbransjen.

Les mer