Bestill rom nå!

Bestill nå

Magisk familiehelg i mektig natur 18.-20. juni

passer for familier med barn fra ca 6 år og oppover

Sitte rundt et bål. Gå på skattejakt i fjæra. Lytte til lyden av sang og trommer, til stillheten og til hverandre. La tiden ta sin tid, samle inntrykk med sanseapparatet og feste minner med fargestifter på blanke ark. Det er magi!
I samarbeid med OmYoga og Opplevelser og Hustadvika Adventure tilbyr Hustadvika Gjestegård en helt spesiell familiehelg. En helg der vi skal være mer tilstede i det vi gjør, fremfor å gjøre mest mulig.

I 10 000 år har store og små levd med, av og i de mektige naturkreftene her ute. Naturen har satt spor i folk, og folk har satt spor i naturen. I deres fotspor kan dere som familie gjenoppdage storheten i det enkle og ekte som er rundt oss og i oss. Hele tiden. 

AKTIVITETSPROGRAM


FREDAG

Vi starter helgen med å samles etter middag. Her blir vi bedre kjent med hverandre, med Hustadvikas historie og programmet for helgen. Vi tar oss også tid til å lande i oss selv. Lytte til hverandre og falle til ro før kvelden fortsetter på egen hånd.


LØRDAG 

Dagen starter med MorgenYogaStrekk for hele familien. Hvis været tillater det – ta med varme og vindtette klær! – er vi ute. På moloen, på gresset eller ute på de stormslipte svabergene.

FAMILIEAKTIVITET MED HUSTADVIKA ADVENTURE 

I det vakre og ville området rundt hotellet blir det morsomme, spennende og engasjerende opplevelser for hele familien. Samarbeid, nysgjerrighet og fantasi er stikkord for det som garantert blir en uforglemmelig opplevelse.

SKATTEJAKT PÅ EGENHÅND 

Utstyrt med eget «skattekart» over opplevelsene og mulighetene i og rund Hustadvika, kan dere oppleve og oppdage alt fra marmorgrotter til kritthvite sandstrender, spor etter bronsealderen eller skatter i fjæra.

På kvelden samles vi til seremoni som handler om å sette dagens opplevelser inn i en fin ramme. Da lytter vi, både til hverandre og til stillheten, til sang og kanskje til lyden av trommer! Når vi deler inntrykk kan de sette dype avtrykk, både i kropp og sinn.


IMG_0418 - opprinnelig.jpg

SØNDAG

Ny herlig MorgenYogaStrekk for hele familien! Vi satser på å være ute. Ingen ting er mer magisk enn å vekke kroppen og sansene under åpen himmel.

EGENTID 

Utstyrt med eget «skattekart» over Hustadvikas mange spennende steder og opplevelser, kan dere for eksempel utforske  Aslakborgen, gravrøysene og stranda på Farstadsanda, marmorhulene på Bergtatt, Atlanterhavsvegen – eller nærområdet med sporene etter flo og fjære. Mon tro hvilke skatter dere kan finne?

AVSLUTNING/OPPSUMMERING 

Hvilke skatter tar du med deg fra helgen? Hva er det fineste du har opplevd? Vi samles for siste gang for å dele og lytte, kjenne etter og ta med oss de fine opplevelsene hjem. Hvem vet, kanskje reiser dere hjem med et nytt perspektiv på hverdagslivet? 

Priseksempler:

  • 2 netter i Sjøhus med egenhusholdning, 2 voksne og 2 barn kr 9 500. Inkluderer alle aktiviteter.

Kontakt hotellet for priser på opphold med helpensjon.