Bestill rom nå!

Bestill nå

YogaSpa og inspirasjonshelg 21.-23. mai

uforglemmelige opplevelser i spektakulære omgivelser

Yoga ytterst ute på den værbitte moloen som holder storhavet på armlengdes avstand. En stille vandring blant blankskurte svaberg der små, livskraftige planter minner oss om vår egen storhet. Myk landing på ullmatter inne med lyden av syngeboller gir gjenklang helt inn i sjela. Sanser som vekkes til live av duften av eteriske oljer og ramsalt sjø. Smaken av kortreiste skatter fra havets dyp. Inspirerende møter med fargerike kvinner som har våget å følge hjertet. Rom med utsikt til hav, himmel og heftig horisont. Samvær og nærvær som nærer, rører og berører.

Alt dette og mer til får du oppleve denne helgen når vi i regi av Eva Julia, Lisbeth og Bente fra OmYoga som inviterer til YogaSpa på Hustadvika Gjestegård, en gjestmild oase midt i sagnomsuste Hustadvika. 

Velkommen til et møte med naturkrefter og egen naturkraft! 

Les mer om Eva Julia, Bente og Lisbeth her: http://www.omyoga.no/laerere/

PRISER

Pakkeprisen hotellrom kr 5190,- per pers i dobbeltrom  

  • 2 x overnatting i delt dobbeltrom 2 x frokoster, søndags lunsj Yoga Retreat, 2 retters middag fredag og 3 retters middag på lørdag kveld inkl. YOGA retreat ifølge program

Enkeltromsstillegg kr 500,-


Velkommen til et møte med naturkrefter og egen naturkraft midt i sagnomsuste Hustadvika!

 

FREDAG

Før middag blir det en yogaøkt som hjelper deg med å løsne opp stive reisemuskler og å lande. Både i egen kropp og i de fantastiske omgivelsene. 

Etter middag blir det felles samling der du får vite mer om helgens program, om stedet vi er på, og om oss som skal være dine veivisere underveis. Vi avslutter kvelden med en oljeduftende avspenning.


LØRDAG

Finnes det en bedre måte å starte dagen på enn med morgenyoga under åpen himmel? Naturkreftene skal virkelig være i ekstra dårlig humør hvis de skal klare å jage oss innendørs!

Etter frokost blir det meditativ vandring i det storslåtte landskapet. Når vi beveger oss i rolig tempo og med alle sanser åpne, får vi virkelig oppleve naturens storhet. Det blir en reise i indre og ytre landskap, der stillhet og ettertanke får ta god plass. Etter vandringen inviteres du inn til en dyp avspenning der alle inntrykk fra vandringen får lov til å lande i både kropp og sinn.

Etter lunsjen får du mulighet til å utforske noen av de kortreiste opplevelsene rundt Hustadvika på egen hånd. Du kan også sette kursen mot den oppvarmede badstuen med havet rett utenfor dørstokken. Et mer forfriskende bad enn det får du neppe!

Havets skatter står på kveldens treretters meny. Gled deg til smaken av sprellfersk sjømat, tilberedt med kjærlighet og stolthet.

Kvelden avsluttes med YogaSpa, en saliggjørende opplevelse for alle sanser. Avspenning på ullmatter, med duften av eteriske oljer og lyden av syngeboller som akkompagnement.


SØNDAG

Vi vekker kroppen med myk yoga i møte med naturkreftene.

Etter frokost får du møte Else Stavik. Et fargerikt fyrverkeri av en dame som har gjort det til sin levevei å få flest mulig kvinner til å se seg selv i speilet og si «Fy flate så fin du er!!!» Disse ordene – som hun har skrevet på speilet i sin klesbutikken Wherelse – oppsummerer hennes livsfilosofi. La deg inspirere av hennes historie og la deg friste av de fargesprakende plaggene i hennes pop-up butikk! Du får også høre historien om hvordan Bente og Lisbeth, de to søstrene fra Oslo, sa JA til invitasjonen fra Eva Julia om å flytte hit til Hustadvika for å skape et liv og et livsverk sammen.

Vi avslutter helgen med felles lunsj og en oppsummering med fokus på hvordan du kan ta med deg helgens opplevelser, innsikter og erfaringer videre når du reiser herfra.

NB! Aktivitetshelgen arrangeres etter reglene for smittevern som gjelder på det aktuelle tidspunktet. Det kan derfor bli endringer på program og antall deltakere, men aktivitetene blir gjennomført.