Bestill rom nå!

Bestill nå

Kurs og konferanse

blant hav og fjell

Hotellet har møterom fordelt i flere etasjer som er fleksible og kan passe for enhver anledning. Med norskekystens vind og vær som herjer ute ved havgapet vil våre gjester alltid kunne finne arbeidsroen inne hos oss. Møterommene våre er utstyrt med prosjektor, lerret, nødvendige kabler/overganger, whiteboard og skrivesaker. Muligheten for utskrift vil alltid være mulig, og gratis wifi er så klart inkludert. Vi anbefaler alle våre gjester å gjøre det meste ut av dagen som å legge til en fjelltur, sjøbading og badstue eller andre aktiviteter som frisker opp stemningen, samarbeidet og kreativiteten i møterommene. Vi har hagespill på hotellet og et godt samarbeid med lokale aktører som tilbyr bl.a. RIB, fisketurer, yoga og teambuilding.

Møtepakke

alt i ett

Ønsker du å samle gjengen til en magisk opplevelse med god mat, god stemning og god faglig tilføyelse? Her på Hustadvika legger vi til rette for at dere får akkurat dette. Restaurant med lunsj og middags servering, vakre omgivelser og fleksible møterom som rommer alle slags grupper, både store og små. Frisk sjøluft slår aldri feil, så vi anbefaler alle å utnytte de flotte omgivelsene her ved havgapet og sende en forespørsel om aktiviteter.

Les mer

Møte pakke januar & februar

Rabattert pris ved bestilling før 15. des

Vinterværet her ute kan variere fra stille og klart til stormfullt og kraftig. Innendørs er det lunt og fint og rolig bakgrunnsmusikk. Er du så heldig å få møterom i 3. etasje har du og storvinduet rett imot storhavet - det er mektig!
Havhotellet kan by på nymalte bygninger og nyoppussede rom med Wonderland senger, ekstra lange dundyner, hotellputer, eksklusive såpe produkter og kaffemaskin på alle rom. Og, nydelige lunsj- og middagsretter.

Les mer

Workation

med utsikt og arbeidsro

Trenger du et lite avbrekk fra hverdagen, men slipper ikke unna din del av arbeidet, er Hustadvika alternativet for deg. Her kan du koble deg på jobb med vårt gratis fibernettverk mens du finner arbeidsroen med lyden av bølger og synet av fjell. Hotellrommene våre er utstyrt med espressomaskiner, private balkonger og senger fra Wonderland beds med dundyner. Andre fasiliteter og ekstra bevertning er også mulig å benytte ved forespørsel.

Les mer