Mat og drikke på Korsholmen

Egen kokk, catering og Håholmen

På Korsholmen gir vi gjestene valget mellom å ha kokk og serveringspersonale fra Håholmen på øya, der dere kan delta i matlagingen, eller å benytte seg av vår kombinasjon av catering og middag på Håholmen.

Vårt dedikerte personale sørger for å levere lunsj og frokost til øya etter deres ønskede tidspunkt. Dere kan nyte måltidene inne i et av husene eller vi kan dekke et langbord ute på brygga. Kokken tar seg av alt det praktiske, mens dere kan bidra med den siste finishen på matlagingen.

På kveldstid kan dere bli hentet med båt og fraktet over til Håholmen. Der kan dere nyte en aperitiff i Silver Bell Kro, etterfulgt av en nydelig 3-retters middag, gjerne med klippfisk som hovedrett. Middagen blir servert enten i restauranten Ytterbrygga eller i et eget lokale som det gamle bakeriet Thecla.

Hummer og kreps i koselige omgivelser