Restaurant Hav
Fiskerestaurant
Åpningstider:
Mandag - lørdag kl. 17.00 – 22.00
Søndag stengt

















Signaturmeny Á la Carte
PURE WATER – med eller uten kullsyre og håndverksbrød med godt smør 35,- pp
Forrett
Dagens Forrett
160,-
Lettrøkt hval fra Myklebust
pepperrotrømme, solbærmarmelade, rugtoast, syltede gulbeter
160,-
Kremet fiskesuppe
med dagens fisk og skalldyr
160,-
Friterte torsketunger
med paprikasalsa, urteemulsjon og vellagret gouda fra Fonte Verdi
175,-
Hovedrett
Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland
ertepurè, bacon, gulrot, syltet rødløk, brunet smør og potetpurè
385,-
Marmorert ytrefilet av Norsk Urfe
bakt pastinakk og jordskokk, selleripurè, grønnkålchips, delikatesseløk, rødvinsaus, Folvapoteter
385,-
Sprø sjøkreps
sushiroll agurk, vårløk, teriyaki, urtemajones,
ingefær, mango
295,-
Dagens Fisk
350,-
Dagens Kjøtt
350,-
Dessert
Mørk sjokolademousse
salt karamell og bringebær
145,-
Friskt og kaldt dagens sorbet
med marinerte havtorn og havre
125,-
Lokale oster Kraftkar fra Tingvoll
og andre lokale oster med biscotti og marmelade fra Valldal
165,-
5-retters Tastingmeny
850,-
Vinpakker
Drikkepakke 590,-
Eksklusiv drikkepakke 850,-
Alkoholfri drikkepakke 290,-