Bestill rom nå!

Bestill nå

Selskap & jubileum

Nyt det gode måltid...

Selskap, feiring og markering av en spesiell anledning er alltid hyggelig. Våre selskapsmenyer er satt sammen med lokale råvarer og lokal forankring. Velger du Molde Fjordhotell er du og dine gjester trygge på godt vertskap og minnerike opplevelser.

Restaurant-Hav_Logo_M_____rk-Havgr_____nn.png

MENYER

Meny 1


Fjordhotellets fiskesuppe

med fersk fisk og skalldyr

Allergen: skalldyr, fisk, melk, selleri


Marmorert ytrefilet av storfe

Sesongens grønnsaker, sellerikrem, bakte småpoteter og rødvinssaus

Allergen: selleri, laktose


Creme brulée

Allergen: egg, melk

Kr 725,-


  

Meny 2


Lettrøkt hval fra Myklebust

Syltet delikatesseløk, solbær, rugtoast og pisket Rørosrømme

Allergen: gluten, sulfitt, melk


Gratinert klippfiskrygg

Sesongens grønnsaker, mandelpotetpuré og bacon brunet smør

Allergen: melk, selleri, fisk


Sjokoladekrem

pekannøttis med salt karamell

Allergen: nøtter/pekan, melk, egg


Kr 760,-


 

Meny 3


Sashimi av laks Vikenco

Ponzusaus, cruditè, urteemulsjon og karse

Allergen: fisk, egg, sulfitt, hvete/soyasaus


Andeconfit Holte gård

sesongens grønnsaker, gulrotpurè, rotchips, bakte småpoteter, pepperglace

Allergen: selleri, laktose, sulfitt


Yoghurtpannacotta 

med bærsaus, biscotti og friske bær

Allergen: melk, nøtter, hvete, egg

Kr 720,-


 

Meny 4


Kremet blomkålsuppe tilsmakt med trøffel, urter

og sprø Coppaskinke fra Tind

Allergen: melk


Bakt kveite Nordic Halibut

sesongens tilbehør, syltet rødløk, mandelpotetpure og brunet smør med soya og mandler

Allergen: laktose, melk, soya, hvete, mandler


Mørk sjokolademousse 

med karamellisert popcorn og bringebær

Allergen: egg, melk, hvete


750,-


 

Meny 5


Gratinert sjøkreps

Cruditè, fennikel, ramsløkmajones og sprø solsikkekjerner  

Allergen: skalldyr, sulfitt, egg


Timianstekt lammemørbrad

Med glaserte rotgrønnsaker, bakte småpoteter og rosmarinsaus

Allergen: selleri, sulfitt, laktose


«Eplepiker»

Allergen: hvete, melk


750,- 

Om ønskelig, kan man legge til en ostetallerken, kr 165,-

Våre dyktige sommelierer er gjerne behjelpelig med å sette opp vinforslag til deres menyvalg. 

Selskapsmeny

For grupper over 10 personer. Det må velge en felles meny for hele gruppen. Menyvalget sendes inn senest en uke før ankomst.

732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpgLast ned Selskapsmeny her...


Har du spørsmål ta kontakt med 

Jan Roger Blø

Food & Beverange Manager
Mobil  990 26 074 | jan.roger@moldefjordhotell.no