Bestill rom nå!

Bestill nå

Lisa Blom - nominert til "Årets hotelier 2019"

Blant en av fem i Norge

Torsdag 9. januar var det duket for HSMAI Awards på Scandic Fornebu. Under festmiddagen ble de beste innenfor markedsføring, events og lederskap i Norge feiret. Lisa Blom, hotellsjef på Nyvågar Rorbuhotell var nominert til "Årets hotelier 2019" , men gikk ikke helt til topps denne gangen.

Lisa Blom, hotellsjef ved Nyvågar Rorbuhotell – by Classic Norway Hotels er blant de nominerte til «Årets Hotelier». 
Prisen til Årets Hoteliér er et studieopphold på Cornell’s General Managers Program (GMP) ved prestisjefylte Cornell School of Hotel Administration i New York.


Classic Norway Hotels sin begrunnelse er:

Lisa har jobbet ved flere av Classic Norway Hotels sine destinasjoner, og etter å ha eiet og drevet Bisbergs Herregård sammen med sin mann i Sverige, klarte vi å få henne tilbake til kjeden i 2015.

Hennes inntreden har vært fantastisk for kjeden, der hun har tatt omsetningen fra ca 13 millioner i 2015, til nærmere 22 millioner i 2019. Bakgrunnen for denne økningen er satsingen mot skiturisme på vinter og hiking på høst, der Lisa har ene og alene stått for denne satsingen. 
Hun ble også i år kåret til årets leder i Classic Norway Hotels med følgende begrunnelse: 

«Vinneren av prisen årets leder har gjennom de siste årene vist en stor utvikling av både seg selv og bedriften hun leder. Hun setter sammen teamet sitt på en slik måte at alle avdelingene jobber godt sammen, og er selv en naturlig del av motoren i den daglige driften. Vinneren har vist evne til å tenke langsiktig strategi for sin bedrift, og går ikke av veien for å utfordre kjeden for å nå sine mål. Hun er samtidig en god bidragsyter til Classic Norway Hotels gjennom aktivt komme med kreative innspill i ressursgruppen hun er medlem av. Vinneren har økt sin omsetning med 32% i 2019, og går også mot et historisk godt resultat»

Lisa er en svært inkluderende leder, som drar lasset sammen med personalet. Hun har 6 punkt hun har hatt som sitt fundament for å lykkes: 

  • Skape en god relasjon til samarbeidspartnere innenfor aktiviteter for å skape et helhetlig konsept.
  • For å få en lønnsom helårsdrift, skapes det attraktive tilbud under lavsesong.
  • Skape en lokal forankring i nærområdet som fører til engasjement for hotellet i lokalsamfunnet.
  • Bli best på personlige vertskap, gjennom å ha et godt arbeidsmiljø og en klar strategi for de ansatte.
  • Ivareta den lokale matkulturen.
  • Aktivt jobbe for å ivareta miljøet ved å være en spydspiss i regionen for bærekraft

Vi gratulerer Anne-Margrethe Tveit, direktør Quality Hotel River Station i Drammen som ble kåret til "Årets hotelier 2019".

HSMAI Awards på Scandic Fornebu 

Les mer om HSMAI awards her...


HSMAI

Nominerte kandidater til Årets Unge Hotelier, Årets Unge Leder i Reisebransjen og Årets Hotelier

Les mer om de nominerte her