Bestill her

Miljøfyrtårn

bærekraftig..

Nyvågar Rorbuhotell er Miljøfyrtårn sertifisert og vårt personale jobber kontinuerlig mot en mer bærekraftig driftsmåte. Hovedfokuset er lokal mat, øko og fairtrade. Samtidig har vi satt et mål om å minske vårt restavfall med 10% innen 2020. Ladestasjon for elbil og Tesla er tilgjengelig.

Våre fokusområder før 2019 er:

 

Lokal mat, øko og fairtrade  

På vår frokostbuffeé finner du flere hjemmelagede produkter og brødet baker vi delvis selve eller bestiller fra det lokala bakeriet. Vår espressokaffe er en fairtrade og vi jobber stadig med å bytte ut flere produkter til økologiske eller fairtrade alternativ. 

Våre kokker er ofte ute i den vakre Lofotnaturen og plukker med seg bær og tang og annet godt som du finner igjen på vår meny. Hotellet har egen urtehage
På vår a la carte meny finner du også flere lokale produkter.

Avfall

Innen 2019 er over skal vi ha minsket vårt restavfall med 10%. I hovedhuset sorterer vi alt vårt avfall, men nå ska alle rorbuer få muligheten til sortering gjennom søppelbøtter med sortering, samt en felles gjenvinningsstasjon.

Ladestasjon for elbil og Tesla

Er på plass fra vinteren 2019

Arbeidsmiljø

På Nyvågar har vi en sosialt og oppmuntrende miljø. Trives personalet så trivs våre gjester. 2019 bruker vi tid sammen for å jobbe med vår arbeidsmiljø.

Vi tar takknemlig imot tips og ideer om hvordan vi kan jobba mot en mer bærekraftig fremtid!