Bestill rom nå!

Bestill nå

Kokker og servitører søkes til Nyvågar i Lofoten

til kommende vår- og sommersesong.

Vil du være med å utvikle et av Lofotens spennende restaurantkonsept?
Med utsikt mot majestetiske Vågakallen har vi på Nyvågar bygget opp et av Lofotens mest spennende mat- og drikkekonsept. Til å videreføre dette, ønsker vi nå å rekruttere kokker og servitører til kommende vår- og sommersesong

Vi er opptatt av lokalmat og nord-norske mattradisjoner samtidig som vi ønsker å overraske med moderne varianter og spennende smakskombinasjoner. Vi søker deg som er glad i å utvikle og teste. Du må være nysgjerrig og kreativ, samtidig som vi også forventer at du er produktiv og kan jobbe i lag med andre kreative kokker.

 Restauranten vår har sitteplasser til 70 gjester, selskapslokalet 120. Sommerstid har vi åpen restaurant hver dag. I tillegg har vi Lofoten Loft Bar der vi tilbyr en av Norges største akevitt-samlinger. Det er derfor forventet at du som både kokk og servitør har interesse og/eller kunnskap rundt akevitt. Akevitten er en naturlig del av vår daglige drift; i menyutvikling, drikkeanbefalinger eller til spesielle anledninger på loftet.

Hva vi forventer:

  • Genuin interesse for mat og matlaging
  • Ønske om å utvikle seg som kokk eller servitør
  • Evne til å ta ansvar alene samtidig som en skal bidra i et team
  • Høy kompetanse til planlegging, gjennomføring og kvalitetssikring

Dine kvalifikasjoner:

  • Fagbrev (kokk)
  • Forståelse for bærekraftig restaurant- og kjøkkendrift
  • Skandinavisk språk i tillegg til engelsk
  • Erfaring fra tilsvarende stilling. Kan til en viss grad erstattes av innstilling og ambisjoner.



Lofoten som arbeidsplass

Å bo i Lofoten er for deg som liker natur. Villmark, hav, fjell og bølger. Nyvågar ligger i koselige tettstedet Kablelvåg, kun 7km fra Svolvær flyplass.

Classic Norway Hotels

Classic Norway er en hotellkjede som består av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Vi teller nå 19 hotell og er kjennetegnet av den samme gjestfrie formidlingen av lokal historie og matkultur. Like fullt er vi alle ulike og driver alle våre anlegg på individuelt grunnlag men med felles verdier.

  • Søknadsfrist: snarest
  • Lønn: etter avtale

Send gjerne en CV og søknad til post@nyvagar.no

Lisa Blom

Hotellsjef