Bestill her

Akevittloftet

En unik opplevelse...

Opplev vår koselige loftsbar med en samling på over 260 typer akevitter. Prøv en akevittbasert cocktails eller noe annet godt samt nyt utsikten fra de store vinduene. En helaften kan starte med en god middag fra det beste av Lofotens ville natur, i vår restaurant.

Over 240 ulike akevitter.

Privat innendørs stjernehimmel og panoramautsikt over Vestfjorden gir en særegen stemning. Dette anbefaler vi varmt og inderlig. Et lite stykke fyrverkeri av smaker og sanseinntrykk som en sent vil glemme. For å toppe opplevelsen velger mange å besøke vår badestamp og badstue før middagen.
Minimum 10 pers.

Åpningstider i høst: 

  • Akevittloftet har varierende åpningstider i høst, men følg oss gjerne på Facebook og Instagra @lofoten_nyvagar for der vi vi dele events, akevittsmakinger, konserter og andre arrangement. 

Du kan når som helst booke Akevittloftet før eksklusivt deg og din gjeng, ta kontakt for gode tilbud.


Opplevelsemiddag med akevittsmaking

Start kvelden på stemningsfulle Akevittloftet med en forrett bestående av lokale smakebiter som dere spiser samtidig med akevittsmaking og historiefortelling. Etter dette fortsetter dere ned i vår restaurant og får servert hovedretten med en nydelig dessert til avrunding og kanskje en velsmakende avec av Akevitt.

  •  Akevittplanken 4 x 2cl
  •  Historiefortelling
  •  3 retters middag

Fra 795,- per pers