Bestill rom nå!

Bestill nå

Aktiviteter

På Nyvågar venter den vakre naturen og spennende aktiviteter rett utenfor døren både for store og små. Kajakk, robåt, RIB og fiskebåt legger til ved bryggen. Fjellene er kun en liten spasertur eller sykkeltur unna og badstue og stamp venter efter en lang dag ute. Som nærmeste nabo finner du Galleri Espolin, Lofotmuseet og Lofotakvariumet.

Lofoten trail running camp

6.- 8. september 2019

En perfekt helg for å nyte fantastiske singelbaner, bli inspirert til å mestre stien! Du lærer praktisk, opplever forskjellige treningsformater og øvelser, forbedrer form og effektivitet for alt terreng, og lærer deg å bli bedre og mer opptatt av din favorittavstand! Dette er en spesiell leir for de norske og svenske samfunnene og alle internasjonale løpere inspirert til å bli med oss!

Les mer

Yoga og badstue på Nyvågar Rorbuhotell

Velvære sommeren 2019

Start dagen på beste mulige måte med yoga og badstubad. Hver onsdager og fredager i juni, juli og august, 08.00 – 09.00. Etterpå er badstuen varm frem til 10.00. Badstuen er også varm hver dag fra 16.00 – 18.00. Kombinere med en friskt bad i Vestfjorden for att føle på åndelig Lofoten-spirit! Våre utendørs badestamper kan du bruke Torsdag-Søndag fra 16.00-18.00. Øvrige tider må badstue og badestamp bookes.

Les mer

Lofoten Ski Lodge

ultimate skiferien

På Nyvågar får du den ultimate skiferien med konseptet Lofoten Ski Lodge. Northern Alpine Guides har designet den ultimate ferien for skifolk fra hele verden. Med IFMGA sertifiserte guider med mange års erfaring i Lofoten tar de deg med i Lofotens ville og vakre bakgård. De vet hvor man finner de beste forholdene og hvordan man gjør ferien komplett med mat av lokale råvarer, sauna og god stemning.