Bestill her

Lets Go Fishing

Drømmer du om storfisken, sneller med oljede kulelager og mest mulig tid til effektivt fiske, da er «Lets Go Fishing» ditt naturlige førstevalg. Underveis på turen forteller guiden mer enn gjerne om livet som fisker i Lofoten og Vesterålen, og deler velvillig gode tips for et best mulig fiske.

Rett ut av Svolvær ligger Vestfjorden, gytestedet for skreien og et hav der storfisken venter. Med Lets Go Fishing får du det beste vi kan tilby av utstyr, kompetanse og fiskeopplevelser. Drømmer du om storfisken står vi klare for å gjøre vårt ytterste for at dine drømmer skal bli oppfylt.

Våre spesialdesignede båter tar maksimalt 8 passasjer pr båt. Det går raskt å forflytte seg mellom de ulike fiskeplassene, så om ikke lykken står en bi det ene stedet er det fort gjort å flytte seg til et nytt område. Lokal kunnskap, presise ekkolodd og hurtiggående båter er en kombinasjon som erfaringsmessig byr på et spennende fiske. Båtførerne er lokalkjente, og har lang erfaring fra tradisjonelt fiske og sportsfiske i regionen. Her får du spisskompetanse om Lofoten og havfiske. Det er nesten så vi garanterer fisk.

“Vi har bygd båtene etter egen design, og funnet frem til det beste utstyret. Vår motivasjon er å gi deg muligheten til en unik fiskeopplevelse i Lofoten.” 


Og skulle det mot formodning ta litt tid mellom nappene er det nok å hvile øynene på. Utsikten mot Lofotveggen har bergtatt mennesker gjennom generasjoner. Bli med ut på havet og opplev spenningen og magien ved å fiske i Lofoten. 

Dette er inkludert

- Flytedress - Komplett fiskeutstyr - Kaffe / te - Lokalkjent skipper / guide

Tips og anbefalinger

Varmt skotøy, lue og votter. Flytedressen er varm, men vi anbefaler varmt undertøy og gjerne en fleece eller ullgenser.