Bestill rom nå!

Bestill nå

Natursafari fra kajakk

Flere turer i uken

Bli med på en natursafari fra kajakk med erfaren padleguide. Stikkordene er krystallklart vann, livet i havet og en uforglemmelig opplevelse med bruk av egen håndkraft.

Vi padler i krystallklart vann, og du kan også se livet på havets bunn fra kajakkripa med havkikkert. Sannsynligheten er stor for at vi ser havørn og andre fugler på turen, i tillegg har vi en liten overraskelse som våre gjester setter stor pris på.

Vi bruker stødige doble kajakker på våre turer. Kombinasjonen av stillhet, rå natur på alle kanter og full bevegelsesfrihet, gjør havkajakk til et av våre mest populære tilbud. Nærmere naturen kommer du ikke.

Denne turen er tilpasset de som har liten eller ingen erfaring med kajakkpadling fra før. Dere får god innføring før vi setter oss i dobbeltkajakkene, og alt nødvendig utstyr er selvsagt inkludert. Lengden på turen er 3 timer. Vårt fokus er å gi deg den beste opplevelsen, derfor tilpasser vi turen etter vær og forhold. Ved vanskelige forhold endrer vi avgangssted eller tidspunkt i dialog med våre gjester.

Dette er inkludert

- Erfaren kajakk-guide
- Spruttrekk, padleåre og redningsvest
- Kajakk

Tips og anbefalinger

Anbefalinger for å få den beste opplevelsen!
Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Du bør kle deg etter været, og vår anbefaling er at du på en kald sommerdag har på deg ull innerst kroppen. Det transporterer fukt, og du blir ikke kald selv om du blir svett eller våt. Siden du er i bevegelse hele turen, stilles ikke noen særskilte andre krav til bekledning, annet enn at det er lurt å ta med seg et klesskifte. Ta med deg vannflaske.

Barn over 10 år som er svømmedyktige får delta på våre turer i følge med voksen. Oppmøte 15 minutter før avgang.

Minimum: 4 personer.
Max: 12 personer