Bestill rom nå!

Bestill nå

Restauranten Nyvågar

i ramsalte omgivelser

Restaurant Nyvågar finner du på kaikanten i vakre, lugne og historiske omgivelser i utkanten av Kabelvåg, kun 5km fra Svolvær. Vi serverer gode lokale råvarer med internasjonale smaker, servert i smakfulle, ramsalte omgivelser og med ekte nordnorsk gjestfrihet! Vår kjøkkensjef Andre er en ivrig sanker i naturen slik at vi får smake på alt fra tang og tare til det beste syltetøy du kan tenke deg.

Viltaften 28. og 29. oktober

8 - retters meny med bla. fugl, rein, elg og hjort

Høsten er en fin årstid – ikke bare pga. de fantastiske fargene og lyset, men også en tid der skogen og fjellet byr på fantastiske råvarer. 28-29.oktober inviterer vi til Viltaften her hos oss. Våre kreative kokker har satt sammen en spennende meny med hovedfokus sesongens råvarer. Det vil bli servert en 8-retters meny som inkluderer fugl, rein, elg, hjort og ulike desserter. Råvarene kan variere alt etter hva kjøkkensjefen finner i skogen.

Les mer

Lofoten Loft Bar

nyt utsikten mot storhavet

I vår Lofoten Loft Bar er du velkommen opp til en drink etter middagen eller til bare å nyte utsikten mot storhavet med et glass i hånden. Vi serverer øl, vin og brennevin og er stolt over å kunne presentere en av verdens største samlinger av akevitt – ca 300 ulike sorter! Velg dine smaksprøver fra samlingen eller prøv vår akevittplanke med våre anbefalinger. Vi serverer også egenkomponerte akevittbaserte cocktails.

Les mer