Middag - Smaken av Lofoten
en smaksreise
Vår kreative kjøkkensjef André har satt sammen en smakfull 5-retters meny bestående av selvplukkede og lokale råvarer. Velkommen inn til en helaften hos oss.








Smaken av Lofoten
Vår kreative kjøkkensjef André presentere Smaken av Lofoten, en 5 -retter smakfull meny med sesongens lokale råvarer!
Akevitt og tanggravet flekksteinbitt
med rug og sukkertarechips
Allergener: fisk, rug, hvete, egg
Kr 145,-
Håbrann
med fennikelpuré, tomat og fritert fiskeskinn
Allergener: melk, fisk
Kr 145,-
Dagens fangst
i sukkertare med ertepuré, strandkrabbesaus og nepe
Allergener: fisk, skalldyr, melk
Kr 345,-
Cuvette av ungt kjøttfe
servert med soppglace med krekling og selleri
Allergener: melk, selleri
Kr 365,-
Løvetann- og mjødurtsorbet
kremost med hvit sjokolade, rabarbra- og kakao crumble og neslekake
Allergener: melk, hvete, egg
Kr 145,-
5-retters meny 895,-
Med forbehold om endringer. Vi tilbyr veganske alternativer.
Husk å reserve for å sikre deg bord tlf: 960 60 700 | post@nyvagar.no
Smaken av Lofoten
- Mandag - Søndag kl. 18.00 – 21.30
- Torsdagsgrill på brygga kl. 17.00 – 21.00 (med forbehold om fint vær)