Vinter meny 2022
Buffet mellom kl. 19 -21
Velkommen inn i varmen og til et godt måltid. Hver kveld mellom kl. 19 - 21 serverer vi middagsbuffet med tilhørende dessert her hos oss. Kjøkkensjef André og soussjef Camilla er inspirert av vinterens gode råvarer.





Vintermeny
Serveres fra buffet mellom kl. 19-21
Mandag
Skrei loin
med sitron & soya smør og bakt blomkål
Inneholder: fisk, soya, melk
***
Dagens kake
Inneholder: hvete, melk, egg
Tirsdag
Lammecurry
Inneholder: sennep, selleri
***
Ostekake
Inneholder: hvete, melk, egg
Onsdag
Panert sei
med poteter og smørsaus
Inneholder: fisk, melk, hvete
***
Trifle
Inneholder: melk, hvete
Torsdag
Bacalao med tang
Inneholder: fisk
***
Tapiokapudding
Inneholder: melk
Fredag
Skrei
servert med ertepuré og rødbet beurre blanc
Inneholder: fisk, melk
***
Sjokolademousse
Inneholder: melk
Lørdag
Bresert brisket
med BBQ saus og potetsalat
Inneholder: fisk, sennep, gluten, soya
***
Brownie
Inneholder: melk, egg, hvete
Søndag
Porchetta
med eplesaus og kål
Inneholder: melk, selleri
***
“Tjukkmelkspudding”
Inneholder: melk
Alle middager serveres med brød og smør, og ulike typer salater og dressinger.
Vi tar forbehold om endringer i menyen.