Bestill rom nå!

Bestill nå

Vinter meny 2022

Buffet mellom kl. 19 -21

Velkommen inn i varmen og til et godt måltid. Hver kveld mellom kl. 19 - 21 serverer vi middagsbuffet med tilhørende dessert her hos oss. Kjøkkensjef André og soussjef Camilla er inspirert av vinterens gode råvarer.

Vintermeny 

Serveres fra buffet mellom kl. 19-21


Mandag


Skrei loin 

med sitron & soya smør og bakt blomkål
Inneholder: fisk, soya, melk

***


Dagens kake

Inneholder: hvete, melk, egg


Tirsdag

Lammecurry

Inneholder: sennep, selleri

***


Ostekake

Inneholder: hvete, melk, egg


Onsdag

Panert sei 

med poteter og smørsaus
Inneholder: fisk, melk, hvete

***

Trifle

Inneholder: melk, hvete


Torsdag

Bacalao med tang

Inneholder: fisk

***

Tapiokapudding

Inneholder: melk


Fredag

Skrei 

servert med ertepuré og rødbet beurre blanc
Inneholder: fisk, melk

***

Sjokolademousse

Inneholder: melk


Lørdag

Bresert brisket 

med BBQ saus og potetsalat

Inneholder: fisk, sennep, gluten, soya

***

Brownie

Inneholder: melk, egg, hvete


Søndag


Porchetta 

med eplesaus og kål

Inneholder: melk, selleri

***

“Tjukkmelkspudding”

Inneholder: melk


Alle middager serveres med brød og smør, og ulike typer salater og dressinger. 

Vi tar forbehold om endringer i menyen.