Bestill rom nå!

Bestill nå

Kokk til Ramme fjordhotell

Restauranten er debio gull-sertifisert

I disse dager åpner kanskje Norges mest spektakulære hotell og vi ser at vi må utvide hotellets stab. Vi søker nå kokk i 100% stilling.
Som kokk på Ramme fjordhotell må du være genuint interessert i naturlig, bærekraftig og næringsrike råvarer. Menyen vil variere etter sesong og hva som kan høstes på gården. Vi er svært stolte av å holde Debios gullstandard, som krever at minst 90 % av råvarene er økologiske.

Les mer

Hovmester og servitør søkes til Ramme fjordhotell

Fra jord til bord

Ramme fjordhotell har åpnet og i den forbindelse ser vi oss nødt til å utvide hotellets stab. Som servitør på Ramme vil du kunne være med på å gjennomføre alt fra a la carte, kro og selskap for de fleste anledninger. Her tilbys en helhetlig opplevelse med alt fra bespisning, overnatting og underholdning. Om ønskelig kan vi bistå med transport av gjestene med hest og vogn, sleder, veteranbiler, buss og båt, helikopter eller luftballong!

Les mer

Resepsjonister søkes til Ramme fjordhotell

Ramme - en kulturdestinasjon

I disse dager åpner et av Norges mest spektakulære hotellkonsept. Ramme fjorhotell sin visjon er å gi gjestene en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og kulturaktiviteter. Hotellet ligger midt på gården i et miljø med frukttrær, jorder, drivhus, fjøs, stall og diverse husdyr rundt. Vi søker resepsjonist som er genuint interessert i kvalitet, service og gode gjesteopplevlser

Les mer