Bestill rom nå!

Bestill nå

Hotellrom

i høy standard

Ramme fjordhotell har 42 gjesterom, fordelt på de to byggene Herberget og Brenneriet. Suite og rom har høy standard med stor vekt på detaljer og utforming av interiøret. Rommene er historisk innredet med antikviteter. Her kan du velge mellom historiske hotellrom innredet med antikviteter. Du kan velge mellom enkeltrom, standard dobbeltrom, de lux eller superior rom. Fra 2022 vil det også være mulig å leie Edvard Munchs hus nede ved sjøen.

Herberget

Herberget er en bindingsverksbygning i 1780-talls stil og er inspirert av arkitektur og byggeteknikk fra Sverige og Danmark/Norge fra denne perioden. Bygget har mange vakre håndverksmessige detaljer og en majestetisk rød fasade. Rommene har fått navn etter personer fra stedets lokale historie.

Brenneriet

Brenneriet er en teglverksbygning i 1880-talls stil. Her finner du resepsjonen og fasiliteter som bar, salong og møterom. 

I Brenneriet er Edvard Munch og hans kunst tema. Bilder han malte på stedet har gitt navn til rommene og er gjengitt på veggene. Fellesarealer har navn etter de stedene og byene Munch frekventerte.

RammeFjordhotell by Classic Norway Hotels_RAISFOTO_9816 1920x1152.jpg