Bestill rom nå!

Bestill nå

A la carte

Husk å forhåndsbestille bord

I Gammelbua Restaurant tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

MENY

Forretter

Hjemmelaget fiskesuppe

servert med dagens fisk, reker, grønnsaker, brød og smør 

Allergener: laktose, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, løk, sesam, gluten (hvete)

175,-  

 

Torsketunger og kamskjell  

syltet gulrot, goma wakame salat, ørretrogn og rømmedressing med urter 

Allergier: fisk, skalldyr, bløtdyr, laktose, gluten (hvete), soya, sesamfrø, egg, sennep

185, -


Carpaccio av fenalår og røkt hval  

med ruccola og parmesan 

Allergier: laktose

185, -



 Hovedretter 

Andebryst

med appelsinsaus, potetmos og eplepuré

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika, sulfitt 

335,- 

 

Stekt hvalbiff

servert med sviskesaus, smør med sukkertare, stekt grønnsaker og poteter

Allergier laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika

325, -

 

Stekt torsk

med potetmos, safransaus, aspargesbønner, vårløk og pistasjnøtter 

Allergier: fisk, laktose, gluten (hvete), selleri, løk, hvitløk, paprika

325,-

Stekt tørrfisk

servert med trøffeltangsmør fra Lofoten Seaweed, bacon, grønnsaker og poteter.

Allergier: fisk, laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika   

360, -  




Dessert 

Hjemmelaget sjokoladekuler med kokosnøtt 

Allergier: laktose, spor av gluteng

118,-

 

Hjemmelaget eplekake

med vaniljesaus, iskrem, bær og mørk sjokolade fra Lofoten Seaweed

Allergier: laktose, gluten (hvete), egg, soya, spor av nøtter

115,-

Åpent fra 18:00 – 22:00 

til og med 11. oktober

For bord reservasjon

kontakt oss

+47 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no