Bestill her

Møter og konferanse på Reine

Med vårt nye produkt "NYBUA", har vi et utviklet et oppdatert tilbud til de som ser verdien av å legge et møte utenom de forutsigbare standard A4 løsningene. Mange muligheter for lagbyggende aktiviteter.

På Reine ligger det et hav av muligheter til å gi ditt møte det lille ekstra som dine gjester, kunderelasjoner, ansatte vil huske i lang tid og kanskje aldri vil glemme.


MØTEVIRKSOMHET

I tillegg til overnatting og mat i lokaliteter med historisk sus, så er nå også det tekniske tilrettelegginga ivaretatt i vår nye satsing "NYBUA". Her finner du flere typer møterom, samt de nødvendige tekniske AV løsningene. Nybua har også en egen bar og serveringssted.


AKTIVITER

Vi har et godt utvalg av aktiviteter på alle nivå. Vi kan tilrettelegge for fjellturer, kajakk padling, havrafting, fisketurer med mer. Spør oss, vi har god erfaring med å tilrettelegge med utgangspunkt i dine ønsker og den tid som din gruppe disponerer. Husk at gode opplevelser er en av de viktigste faktorene for å bygge å vedlikeholde gode relasjoner.


Å KOMME SEG TIL REINE

Det finnes flere gode alternativ for å komme seg til Reine. En kan komme inn de tradisjonelle veiene via Svolvær Lufthavn eller Leknes Lufthavn, og ta turen ned til Reine som en opplevelse. Et annet alternativ er å ta ferge fra Bodø til Mosknes, da er det kun 7.min. kjøring fra fergeleie til Reine. Vi har også gode kontakter for å chartre inn hurtigbåt for de som ønsker en slik løsning. Vi kjenner vårt område godt og er alltid tilgjengelig for å finne beste løsning for deg og dine gjester.


Send oss en forespørsel i dag, så får du se hva vi er god for!


Bestill nå.png