Bestill rom nå!

Bestill nå

A la carte

Autentisk

I Gammelbua Restaurant tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

MENY

*Endringer i menyen kan forekomme.

Forretter

Vegansk, sous vide, rødbetcarpaccio 

med ruccola, balsamicoeddik, sitronsaft, vegansk ost, granateple og pistasjpulver

Allergier: hvitløk, løk, inneholder nøtter, spor av peanøtter, inneholder sulfitt

175, -


Carpaccio av røkt hval

med tomatrelish, tyttebærkrem, parmesan og ruccola.

Allergier: laktose, løk 

175, -


Sprøstekt torsketunger 

servert på romaine salatblad, med urterømme, Lofoten Seaweed «Umami» og ananas- chilisalsa. Pyntet med rødbeter og gulrotchips.

Allergier: fisk, skalldyr, laktose, sesamfrø, gluten (hvete), paprika 

175, -


Stekt kamskjell og scampi 

med agurk-myntesalsa, ørretkaviar, Lofoten Seaweed «Umami», Goma Wakame salat, aioli og granateple.

Allergier: fisk, skalldyr, sesamfrø, laktose, løk, hvitløk

185, -


Tørrfisk i butterdeig 

med ricotta, soltørkede tomater, kapers, ruccola, sesam og urte rømme.

Allergier: fisk, laktose, sasam, egg, egg, løk

195, -


Tartar av hjort

med vaktelegg, sylteagurk, grillet rød paprika, rødløk, marinert sopp, kapers og sennep.

Allergier: egg, sennep, hvitløk, løk, paprika, gluten (hvete) 

195, -


 

Hovedretter

Lofoten på sitt beste

-

Lofoten på sitt beste for to: 

Kongekrabbe, hummer og hjemmelaget tørrfiskpaté

med hvitløksbaguett, grillet sitron, pesto, aioli, soyasaus. 

Allergier: fisk, skalldyr, laktose, løk, hvitløk, paprika, soya, sennep, egg, nøtter, gluten (hvete)

1350, - platter for 2


Hjort ytrefilet

servert med kremet villsoppsaus, bulgur, aspargesbønner, tyttebærsyltetøy og cherrytomater.

Allergier: laktose, løk, hvitløk, gluten (hvete), spor av sesam, spor av soya 

395, -


Lofotlam ytrefilet

servert med portvinsaus, potetpuré, frisk salat med grønnsaker og olivenolje. 

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika, sulfitt 

395, -


Stekt hvalbiff

servert med peppersaus, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter, tyttebærsyltetøy, smør med sukkertare. 

Allergier laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika 

375, -


Ovnsbakt torsk

servert med chorizo, granateple, løkolje med urter, potetpuré og kinakålsalat med piquillopaprika.

Allergier: fisk, egg, gluten (hvete), løk, hvitløk, soya, paprika, sennep 

385, -


Ovnsbakt kveite

Servert på håndlaget pasta fra "Lofoten Seaweed", i vinkremsaus, med cherrytomater, asparges, hvitløk og vårløk. 

Allergier: fisk, laktose, gluten (hvete), sulfitt, egg, hvitløk, løk

395,-


Stekt tørrfisk

servet med trøffeltang Sandefjordsmør, bacon, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter. 

Allergier: fisk, laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika 

415,-


Vegansk hovedrett


Bakt squash 

fylt med bulgur, urter og tomatsalsa. Serveres med to typer hummus og ruccola. 

Allergier: sesam, gluten (hvete), paprika, løk, hvitløk, spor av peanøtter, spor av soya 

315, -


Vennligst ta kontakt med våre servitører, dersom du spiser flere dager hos oss, så tilbereder våre kokker et alternativt vegansk hovedrett spesielt for deg.



Desserter

-

Sjokolademousse

med skogsfruktpuré, sjokolade smuldre, friske bær og mynte. 

Allergier: laktose, gluten (hvete), spor av nøtter, spor av sesam, spor av soya 

145, -


Hjemmelaget brunost-is

med saltet karamellsaus, knuste kjeks og bær. 

Allergier: laktose, egg, gluten (hvete), spor av nøtter, spor av sesam, spor av soya 

155, -


Lun, hjemmelaget eplepai 

med vaniljeis og sjokoladesaus. 

Allergier: laktose, gluten (hvete), egg, spor av soya, spor av nøtter 

155, -


Vegansk mascarpone

med frukt, pisket kokoskrem, kokosnøtt spon og mynte-lime dressing. 

Allergier: nøtter, sulfitt, spor av gluten, spor av peanøtter, spor av soya 

155, -


Jordbær 

servert med iskrem

145,-


Jordbær 

servert med et glass prosecco

195,-


"SHARING" MIDDAG FOR TO PERSONER

MENY

forrett

Tallerken av forretter

med seared kamskjell, scampi, sprøstekte torsketunger, hjemmelaget tørrfiskpaté, røkt hvalcarpaccio, tartar av reinsdyr.

Tilbehør: Tyttebærkrem, Goma Wakame salat, parmesan og aioli


hovedrett

Tallerken av hovedretter

Stekt tørrfisk, ovnsbakt torsk, Lofotlam ytrefilet og reinsdyr ytrefilet.

Tilbehør: Grønnsaker, poteter, portvinsaus og trøffeltang Sandefjordsmør


dessert

Velg din favoritt dessert:

Sjokolademousse/ Brunostis/ Eplepai 


950, - per person

Åpningstider

  • Middag 18.00-22.00


For bord reservasjon kontakt oss 

+47 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no