A la carte
Autentisk
I Gammelbua Restaurant tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.


MENY
*Endringer i menyen kan forekomme.
Forretter
-
Vegansk krydret linsesuppe
med tomater og grillet paprika
Allergies: onion, garlic, celery, paprika
135, -
Seared kamskjell
med purre og sitron chilismør, servert med Lofoten Seawed «Umami», ørretkaviar, Goma Wakame salat og aioli.
Allergier: fisk, skalldyr, laktose, hvitløk, sesamfrø, soyabønner
175, -
Carpaccio av oksefilet
med parmesan, ruccola, ristede pinjekjerner, honning og balsamico dressing.
Allergier: Sulfitt, pinjekjerner, lactose
175, -
Hovedretter
Lofoten på sitt beste
-
Stekt Skrei
med soyasmør, potetpuré og stekte grønnsaker.
Allergier: fisk, laktose, gluten (hvete), soya, løk, hvitløk, paprika
345, -
Stekt kveite
Servet med trøffeltang Sandefjordsmør, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter.
Allergier: fisk, laktose, hvitløk, løk
375, -
Reinsdyr ytrefilet
Servert med kremet sjy- peppersaus, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter.
Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk
395, -
Lofotlam ytrefilet
servert med portvinsaus, potetpuré og stekte grønnsaker.
Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika, sulfitt
375, -
Grønnsaksgryte
med vill og hvit ris, kokosmelk, cashew og Thai soyasaus.
Allergier: paprika, løk, hvitløk, nøtter, gluten (hvete)
295, -
Desserter
-
Sjokoladefondant
med bærsaus og iskrem
Allergier: laktose, spor av nøtter, gluten (hvete), egg
165, -
Chiafrø dessert
i glass med forskjellige farger, med kokosmelk, frukt, bær og sjokoladesaus
Allergier: laktose
135, -