Bestill her

A la carte

18:00 – 22:00

I Gammelbua Restaurant tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten.

Forretter 


Vegansk krydret linsesuppe 

med tomater og chapati. 

135, - 


Klar fiskesuppe 

med ris, grønnsaker, parmesan, brød og smør. 

135,- 


Carpaccio av oksefilet 

med parmesan, salat, ristede pinjekjerner, honning og balsamico dressing. 

145,-


Pannestekt kamskjell og scampi 

servert med smørsaus, aioli, Lofoten Seaweed «Umami», ørretrogn og Goma wakame salat. 

155,-


 


 

Hovedretter


Ytrefilet av okse 

servert med sesongens grønnsaker, poteter, chilli pepper og rød paprikasaus. 

290,-


Andebryst 

med varm pære, søtpotetstappe, rødvinssaus med honning og tyttebær. 

305,-


Hjemmelaget tomatbasert klippfiskgryte (bacalao) 

servert med løk, poteter og oliven. 

275,-


Stekt Skrei

med appelsinsaus, sesongens grønnsaker og potetmos.

285,-


Stekt tørrfisk 

servert med trøffeltangsmør fra Lofoten Seaweed, bacon, pannestekt grønnsaker og poteter. 

339,-



Wok


Nudler eller ris med grønnsaker og et utvalg av: 

scampi (skalldyr) / kylling /biff og saus.

Chili – hvitløksaus

Sursøt/ Sweet & sour

Teriyaki

275, -

 

 



Dessert



Sjokoladefondant 

med bærkompott og iskrem. 

95,-


Fjellgull (multekrem med akevitt og nøtter)

95,-


Lokal osteplate fra Lofoten Gårdsysteri 

 med apple- grape chutney, fiken marmelade, chili honning, kjeks og flatbrød.

 

115, -


 

A la Carte meny - vinter 2019


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned meny her...