Bestill rom nå!

Bestill nå

A la carte

Husk å forhåndsbestille bord

I Gammelbua Restaurant tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

MENY

Forretter

-

Vegansk krydret linsesuppe 

med tomater, paprika og løk.

Allergier: løk, hvitløk, selleri, paprika

145,-

 

Seared kamskjell 

med purre og sitron chilismør, servert med Lofoten

Allergier: fisk, skalldyr, laktose, hvitløk, sesamfrø, soyabønner 

165,-

 

Salat med pannestekt andebryst

pistasjenøtter og spon av parmesanost 

Allergier: løk, nøtter, laktose, svoveldioksid eller sulfitter

165, - 



 Hovedretter

Indrefilet av Storfe 

servert med sesongens grønnsaker, poteter, chilipepper og rød paprikasaus 

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika 

325,-

 

Stekt Skrei 

med poteter, aspargusbønner og soyasmør.

Allergier: fisk, laktose, gluten (hvete), soya, løk, hvitløk, paprika

325,-

 

Stekt tørrfisk 

servert med sitron- kapersrelish, bacon, grønnsaker og poteter

Allergier: fisk, løk, hvitløk, svoveldioksid eller sulfitter

350,-

 

Fylt paprika (vegansk) 

med krydret ris og grønnsaker servert med tomatsaus med basilikum.

Allergier: paprika, løk, hvitløk

295,-

  




Dessert

Pærer 

tilberedt i hvitvin med bærsaus.

Allergier: svoveldioksid eller sulfitter

115,-

 

Sjokoladefondant 

med bærsaus og iskrem

Allergier: laktose, spor av nøtter, gluten (hvete), egg 

115,-

 

Chiafrø dessert i glass

med kokosmelk, sjokoladesaus og bærsaus.

Allergier: laktose 

115,-


For bord reservasjon

kontakt oss

+47 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no