Bestill rom nå!

Bestill nå

A la carte

Autentisk

I Gammelbua Restaurant tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

MENY

*Endringer i menyen kan forekomme.

Forretter

Vegansk krydret linsesuppe 

med tomater og grillet paprika

Allergies: onion, garlic, celery, paprika

135, -

Seared kamskjell 

med purre og sitron chilismør, servert med Lofoten Seawed «Umami», ørretkaviar, Goma Wakame salat og aioli.

Allergier: fisk, skalldyr, laktose, hvitløk, sesamfrø, soyabønner

175, -

Carpaccio av oksefilet 

med parmesan, ruccola, ristede pinjekjerner, honning og balsamico dressing.

Allergier: Sulfitt, pinjekjerner, lactose

175, -


 

Hovedretter

Lofoten på sitt beste

-

Stekt Skrei 

med soyasmør, potetpuré og stekte grønnsaker.

Allergier: fisk, laktose, gluten (hvete), soya, løk, hvitløk, paprika 

345, -

Stekt kveite

Servet med trøffeltang Sandefjordsmør, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter.

Allergier: fisk, laktose, hvitløk, løk

375, -

Reinsdyr ytrefilet

Servert med kremet sjy- peppersaus, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter.

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk

395, -

Lofotlam ytrefilet

servert med portvinsaus, potetpuré og stekte grønnsaker.

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika, sulfitt

375, -

Grønnsaksgryte 

med vill og hvit ris, kokosmelk, cashew og Thai soyasaus. 

Allergier: paprika, løk, hvitløk, nøtter, gluten (hvete)

295, -



Desserter

-

Sjokoladefondant 

med bærsaus og iskrem

Allergier: laktose, spor av nøtter, gluten (hvete), egg

165, -


Chiafrø dessert 

i glass med forskjellige farger, med kokosmelk, frukt, bær og sjokoladesaus

Allergier: laktose

135, -

Åpningstider

  • 18.00 - 21.00



For bord reservasjon kontakt oss 

+47 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no