Bestill rom nå!

Bestill nå

A la carte

Husk å forhåndsbestille bord

I Gammelbua Restaurant tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

MENY

*Endringer i menyen kan forekomme.

Forretter

Tørrfisk salat 

servert med marinert artisjokk, pære, asparges og blåostdressing

Allergier: fisk, laktose 

175, -

 

Tradisjonelle sprøstekte torsketunger 

med Lofoten Seaweed «Umami»

Allergier: fisk, laktose, sesam, gluten (hvete) 

175, -

 

Røkt hval carpaccio 

med tomatrelish, tyttebærkrem og parmesan

Allergier: laktose, løk 

185, -

 

Vegansk rødbeter carpaccio med lønnesirup og pistasjpulver

Allergier: hvitløk, løk, inneholder nøtter, spor av peanøtter  

175, -

 

Seared kamskjell og scampi

servert med ørretkaviar, Goma Wakame, aioli og sitron chilismør

Allergier: fisk, laktose, løk, hviløk

195, -

 

Carpaccio av lofotlam

med persillerotpure, tyttebærkrem og parmesan

Allergier: hvitløk, løk 

195, -


 

Hovedretter

 

Lofoten på sitt beste:

Kongekrabbe og hummer

servert med tørrfiskpaté, hvitløksbaguett og grillet sitron 

Allergier: fisk, skalldyr, laktose, løk, hvitløk, paprika, soya, sennep, egg, nøtter

950, - Vennligst ring å forhåndsbestille denne retten

 

Reinsdyr ytrefilet 

servert med kantarellsaus, sukkertare salt fra Lofoten Seaweed, pannestekt sopp, karamellisert løk, vill og hvit ris

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk 

375, -

 

Lofotlam ytrefilet

servert med portvinsaus, potetpuré og stekte grønnsaker

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika, sulfitt 

375, -

 

Stekt hvalbiff

servert med stekte grønnsaker og poteter, tyttebærsyltetøy og peppersaus

Allergier laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika 

355, -

 

Stekt torsk

servert med erte- og potetpuré, rødkålsalat og soya- og dillsaus,

Allergier: fisk, laktose, gluten (hvete), løk, hvitløk, soya 

365, -

 

Stekt kveite 

servet med gressløk Sandefjordsmør, sylte gulrøtter, ertepuré, vill og hvit ris med krabbe 

Allergier: fisk, laktose, hvitløk, løk 

385, -


Stekt tørrfisk 

med sitron- kapers relish, bacon, servert med stekte grønnsaker og poteter med hvitløk og urter

Allergier: fisk, skalldyr, laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika, sulfitt

395, -

 

«SHARING IS CARING» - MIDDAG FOR TO

Et utvalg av forretter, hovedretter og dessert

Vennligst si beskjed til servitøren om eventuelle matallergier.

875, - per person


 



Vegansk hovedrett


Grønnsaksgryte 

med vill og hvit ris, cashews og Thai soyasaus 

Allergier: paprika, løk, hvitløk, nøtter, gluten (hvete) 

295, -


Vennligst ta kontakt med våre servitører, dersom du spiser flere dager hos oss, så tilbereder våre kokker et alternativt vegansk hovedrett spesielt for deg.



Desserter


Kaffe- og akevittparfait 

med bær 

Allergier: laktose, egg 

125, -


Hjemmelaget brownies 

med nøtter, iskrem og mørk sjokolade fra Lofoten Seaweed 

Allergier: laktose, gluten (hvete), egg, soya, nøtter 

135, -


Sagogrynpudding 

med pasjonsfrukt og multer Allergier: laktose 135, -

Vegan appelsinmuffins 

Allergier: sulfitt, gluten (hvete) 

135, -

 

Jordbær 

med iskrem

 135, -


Jordbær 

med et glass prosecco 

195, -

Åpningstider

  • 17.00 - 22.00



For bord reservasjon kontakt oss 

+47 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no