servert på romainesalatblad, med urterømme, Lofottang «Umami», ananas- chilisalsa og gulrotchips.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 9, 10
med parmesan, rucola, ristede pinjekjerner, honning og balsamicodressing.
4
med agurk-myntesalsa, ørretkaviar, Lofoten Seaweed «Umami», Goma Wakame salat, aioli og granateple.
1, 2, 3 (hvete), 9, 10, 11
med ruccola, balsamicoeddik, sitronsaft, vegansk ost, granateple og pistasjepulver.
4 (spor av), 5 (pistasje), 12
servert med kremet vilt soppsaus, stekte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tyttebærsyltetøy og cherrytomater.
4
servet med trøffeltang Sandefjordsmør, bacon, stekte grønnsaker og poteter med hvitløk og urter.
2, 4, 7
servert med portvinsaus, potetmos, cherrytomater og Napa kålsalat med piquillo pepper.
2, 8, 10, 11, 12, 15
servert med chorizo, granateple, løkolje med urter, potetpuré og kinakålsalat med piquillopaprika.
1,2,3 (hvete),4, 8, 11
med VegMe pulled, grønnsaker, villris og garam masala.
3 (hvete), 7, 11
med kokosmelk, mangopuré og frukt.
3 (hvete)
med sjokoladesaus, cranberrysaus og frukt.
1, 3 (hvete),4, 5 (spor av)
med salt karamellsaus, knuste kjeks og bær
1,3 (hvete),4, 5 (spor av), 6 (spor av)