Bestill rom nå!

Bestill nå

Middag - a la carte

juni 2020

Våre kokker kan tilby deg en spennende 3-retters meny basert på lokale råvarer i tillegg til en fin juni a la carte meny.

MENY

A LA CARTE


Forrett


Hjemmelaget fiskesuppe

servert med dagens fisk, reker, grønnsaker, brød og smør. 

Allergier: laktose, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, løk, sesam, gluten (hvete) 

175, -


Vegansk kremet brokkolisuppe

med havrekrem, løk, kikerter og hjemmelaget potetgull. 

Allergier: hvitløk 

165, -


Torsketunger og kamskjell sett

med syltet gulrot, goma wakame salat, ørretrogn og rømmedressing med urter. 

Allergier: fisk, skalldyr, bløtdyr, laktose, gluten (hvete), soya, sesamfrø, egg, sennep 

185, -


Carpaccio av fenalår og røkt hval 

med ruccola og parmesan 

Allergier: laktose 

185, -


 

Hovedrett

Lammecarré fra Lofoten

perlebygg risotto med spinat, sjysaus og stekt grønnsaker.

Allergier: laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika, gluten (hvete), soya

345, -

 

Stekt torsk 

med potetmos, safransaus aspargesbønner, vårløk og pistasjnøtter.

Allergier: fisk, laktose, gluten (hvete), selleri, løk, hvitløk, paprika

325, -

 

Grillet tørrfisk med klippfiskgryte (bacalao)

servert med løk, poteter og oliven.

Allergier: fisk, laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika

360,-


Vegansk


Hjemmelaget vegansk kålrulett 

med ris og grønnsaker servert med tomatsaus og basilikum. 

Allergier: paprika, løk, hvitløk 

325, - 

Spiser du hos oss flere dager og ønsker et alternativ til vår veganske hovedrett, snakk med servitøren: vår kjøkkensjef vil gjerne forberede noe spesielt for deg.




Dessert

Hjemmelaget sjokoladekuler 

med kokonut.

Allergier: laktose, spor av gluten

118, -

 

Hjemmelaget eplekake 

med vaniljesaus, iskrem, bær og mørk sjokolade fra Lofoten Seaweed

Allergier: laktose, gluten (hvete), egg, soya, spor av nøtter

115, -