med tang fra `Lofoten Seaweed` og pepperrotkrem med salsa
med brunostsaus, fløtepotet med Steinfjording ost og grillet grønnsaker
med mørk sjokolade med sukkertare fra `Lofoten Seaweed`
med urtesmør, hvitløk og pesto baguette
med lokal øl fra Lofotpils, ølsaus og kålrotstappe med gulrot
med akevitt og bær
med persillerotpure, tyttebærkrem, parmesan og ruccola
med kremet eple og søl saus, rotmos, rosenkål, asparges, Goma Wakame salat og ørretkaviar
med kokosmelk, sjokoladesaus og bærsaus
marinert artisjokk, pære og asparges servert med blåostdressing
servert med sitron- kapersrelish, bacon, grønnsaker og poteter
med sukkertare, kiwisaus og bær
med grillet sitron, dillmajones, søt soyasaus og hvitløk baguette
med safransaus, blåskjell, scampi, stekt potet og stekte grønnsaker
fra Lofoten Gårdsysteri med apple- grape chutney, fiken marmelade, chili honning, kjeks og flatbrød.
med akevitt
med virgin olivenolje og pinjekjerner
av tørrfisk med tang fra `Lofoten Seaweed`og pepperrotkrem med salsa
servert med paprika, kapers og olivensaus
med gulrotstuing og trøffeltangsmør
med perlebygg-risotto, safransaus, bacon og grillet grønnsaker
Sagogrynspudding med multer