Selskapsmeny
med gode lokale råvarer
Selskapsmenyer er for grupper på minimum 10 personer, og bestilles minimum 10 dager før arrangement.


Selskapsmenyer
Menyforslag 1
Hjemmelaget bolinhos av tørrfisk med tang fra `Lofoten Seaweed`, kokos og griljermel, pepperrotkrem med salsa
Ytrefilet av elg med brunostsaus, fløtepotet med Steinfjording ost og grillet grønnsaker
Hjemmelaget Créme brûlée med bær
Kr 810,-
Menyforslag 2
Carpaccio av elg roastbiff, med persillerotpure, tyttebærkrem, parmesan og ruccola
Grillet tørrfisk med safransaus, blåskjell, scampi, stekt potet og steak grønnsaker
Hjemmelaget karamellpudding servet med pasjonsfruktkrem, mørk sjokolade med sukkertare fra `Lofoten Seaweed
Kr 810,-
Menyforslag 3
Gratinert hummer med urtesmør, hvitløk og pesto baguette
Ovnsbakte lammeskanker med Lokal øl `Fjell Stout` fra Lofotpils AS, ølsaus og kålrotstappe med gulrot
Sjokoladesufflé med bær
Kr 810,-
Menyforslag 4
Kongekrabbe med grillet sitron, dillmajones, søt soyasaus og hvitløk baguette
Pannestekt kveite med kremet eple og søl saus, rotmos, rosenkål, asparges, Goma Wakame salat og ørretkaviar
Lokal osteplate fra Lofoten Gårdsysteri med apple- grape chutney, fiken marmelade, chili honning, kjeks og flatbrød
Panna cotta med sukkertare og søt rødløk
Kr 950,-
Selskapsmenyer

Ta kontakt med oss på tel. 76 09 22 22
E-post: post@reinerorbuer.no