Bestill rom nå!

Bestill nå

Selskapsmeny

med gode lokale råvarer

Selskapsmenyer er for grupper på minimum 10 personer, og bestilles minimum 10 dager før arrangement.

Selskapsmenyer

Fra havet i Lofoten

Sjøen i Lofoten er full av liv og vitalitet.
Århundrer med tradisjon har gjort tørrfisk til en av de viktigste ingrediensene i sørlige kjøkken.
Portugisisk forrett, norsk hovedrett og fersk rabarbra.

-


Hjemmelaget bolinhos av tørrfisk med tang fra `Lofoten Seaweed` og pepperrotkrem med salsa

***

Grillet hvalbiff med brunostsaus, fløtepotet med Steinfjording ost og grillet grønnsaker 

***

Hjemmelaget rabarbrakake med mørk sjokolade med sukkertare fra `Lofoten Seaweed`


Kr 850,-



Fjord og fjell

Se ut av vinduet - majestetiske fjelltopper og dype fjorder!
Det er her den elegante hummeren og det møre lammet kommer fra. Og til slutt - smaken av kaffi, bær og «vann av livet» - akevitt - som har blitt produsert i Nord siden 1400-tallet
.

-


Gratinert hummer med urtesmør, hvitløk og pesto baguette 

***

Ovnsbakte lammeskanker med lokal øl fra Lofotpils, ølsaus og kålrotstappe med gulrot 

***

Kaffeparfait med akevitt og bær


Kr 850,-


 

Fra de grønne engene

             til det dype havet

Livet i Lofoten betyr også fantastiske kontraster.
Grønne, duftende, fredelige enger der sauer beiter fritt og mørke, dype, isete farvann fulle av majestetiske kveiter - eksisterer ved siden av hverandre.
Det berømte og verdsatte Lofoten lam og lokal kveite av høyeste kvalitet på tallerkenen din! 

-

Carpaccio av Lofoten lam roastbiff, med persillerotpure, tyttebærkrem, parmesan og ruccola

***

Pannestekt kveite med kremet eple og søl saus, rotmos, rosenkål, asparges, Goma Wakame salat og ørretkaviar

***

Chiafrø dessert med kokosmelk, sjokoladesaus og bærsaus


Kr 850,- 


  

Rorbu stil

I århundrer fant fiskere som fisket torsk i harde vinterforhold ly, hvile, men også et arbeidssted i rorbuene.
Du finner mange tradisjonelt konserverte tørrfisk på tallerkenen din, men med en moderne, fersk vri.

-


Tørrfisk salat med fiken, marinert artisjokk, pære og asparges servert med blåostdressing 

***

Stekt tørrfisk servert med sitron- kapersrelish, bacon, grønnsaker og poteter 

***

Panna cotta med sukkertare, kiwisaus og bær


Kr 850,-


 

Under nordlys

Et av fenomenene i nord er mangfoldet av produkter som er tilgjengelige her. Sjømat, fisk, nordlige bær - blant dem de mest berømte tyttebærene, består av en ekte smaksutforskning.

-


Kongekrabbe med grillet sitron, dillmajones, søt soyasaus og hvitløk baguette

***

Grillet tørrfisk med safransaus, blåskjell, scampi, stekt potet og stekte grønnsaker

***

Lokal osteplate fra Lofoten Gårdsysteri med apple- grape chutney, fiken marmelade, chili honning, kjeks og flatbrød. 

***

Multerkrem med akevitt


Kr 990,-


 

Kongen av Lofoten – Tørrfisk

Det er bare en konge-fisk!

I århundrer har tørket fisk fra Lofoten skaffet mat til innbyggerne i både nord og sør. En naturlig prosess, århundrer gammel tradisjon og en uvanlig smaks essens fra Lofoten.

-

Boknafisk Carpaccio med virgin olivenolje og pinjekjerner 

***

Hjemmelaget bolinhos av tørrfisk med tang fra `Lofoten Seaweed`og pepperrotkrem med salsa

***

Tørrfiskravioli servert med paprika, kapers og olivensaus

***

Gratinert tørrfisk med gulrotstuing og trøffeltangsmør

***

Grillet tørrfisk med perlebygg-risotto, safransaus, bacon og grillet grønnsaker

***

Lofoten tradisjonell dessert.
Sagogrynspudding med multer


Kr 1300,-


Ta kontakt med oss på tel. 76 09 22 22
E-post: post@reinerorbuer.no