Bestill rom nå!

Bestill nå

Helgetur i Sunnmørsalpene

Hav, fjord og fjell

I samarbeid med Norgesguidene (www.norgsguidene.no) kan vi tilby en smakebit av Sunnmøre
Vær, føre og deres ønske vil best bestemme hva de gjør de forskjellige dagene.

Vårt forslag til program

Torsdag

Ankomst hotellet på ettermiddagene der de møte lokalkjent guide for å planlegge dagene som kommer. Guide er fra Norgesguidene. Et firma av seriøse og kvalifisert helårsarbeidere i fjellet. Les mer om Norgesguidene her...

Fredag 

Fjelltur i Sunnmørsfjellene. Hvor dere går finner dere ut sammen med guiden. Her er mye å velge i. På kvelden blir det middag og avslapping på hotellet. 

Lørdag

Vi drar ut på fjorden i båt. Vi ror oss fram på Hjørundfjorden i tradisjonelle båter som har vært benyttet i slikt landskap siden før vikingtida. Vi kan fiske, både med teiner, garn, line eller stang. Vi spiser tidlig middag før vi kjører ut til fuglefjellet på Runde og står klar til lundefuglene kommer inn fra havet på kvelden. Her koser vi oss med nistepakke fra hotellet.   

Søndag 

Vi starter dagen med sen frokost på hotellet før vi tar oss en fin søndagstur før avreise. Innholdet i turene avtales direkte med guiden før- og evt. underveis i turen. Norgesguidene skreddersyr turen og finner en guide som passer best til gruppen. Enten det er fiske, toppturer, klatring, foto, sykkel eller noe annet gøy i naturen.

Norgesguidene_foto_sverre_hjelmeland-3 - orginal - for web.jpg

PRIS

Opphold i 3 dager 

  • 3 x overnattinger i dobbeltrom
  • 3 x frokoster
  • 3 x nistepakke 
  • 3 x 3-retters middag
    Pris fra kr 3.720,- pr person.
  • Pris for guide, kommer an på innhold etc, som avtales direkte med Norgesguidene.