Bestill rom nå!

Bestill nå

Kurs og konferanse

i eventyrlige omgivelser

Studier viser at frisk luft og lave skuldre øker konsentrasjon, produktivitet og kreativitet. Ta med deg bedriften ut i naturen. Med beliggenhet i vannkanten av Hjørundfjorden, og med egen marina i hjertet av Sunnmørsalpene, er Sagafjord Hotel kun en sjarmerende båtreise unna Ålesund, Hareid og Ulstein, og kun 30 minutters kjøring fra nærmeste flyplass. Vår konferanseavdeling består av 3 konferanserom, i ulike størrelser, med alt av tekniske finesser

Vi kan friste med hjemmelaget mat fra tradisjoner, storslagen natur utenom det vanlige, frisk og ren sjøluft og moderne møtefasiliteter. Vi skreddersyr gjerne oppholdet sammen med dere i forkant, slik at dere kan ankomme Sagafjord og bare nyte.

Skulestova

Skulestova, ligger i den eldste delen av hotellet. Dette er en gammel skulestove fra Valdres, som er tatt ned og satt opp igjen som en del av hotellet. Dette rommet er smakfullt innredet, og perfekt for møter og middager for inntil 22 personer. Her finnes også utstyr for fremvisning og presentasjoner.

Sagafjord Games

Vi er en kvalitetsleverandør av natur- og matopplevelser sammen med våre samarbeidspartnere. Vi hjelper deg hjertelig med å planlegge ditt opphold i vårt eventyrparadis, med energigivende og forfriskende avbrekk mellom møtene.

Teknikk

Hotellet har to nye konferanserom med moderne teknisk utstyr for å møte dagens krav. Det største rommet har ca 60 plasser alt etter hvilket oppsett en ønsker.