Bestill rom nå!

Bestill nå

Aktiviteter med Norgesguidene

Ein fører er meir enn ein veiviser...

Fjellturar er det mest naturlege aktiviteten frå Sagafjord Hotel. I tillegg til vanlege fjellturar har vi i Norgesguidene fleire røynde fjellførarar som jobbar med ulike bedrifter og organisasjonar med lagbygging og trivselsskaping. Norgesguidene spesialiserer seg på turer, kurs og kvalifisering innen fjellsport.

Selskapet eies og drives av førere og instruktører NF (Norsk Fjellsportforun) godkjent, eller har IFMGA kvalifisering (Internasjonal kvalifisering som fjellfører) med lang yrkeserfaring fra norske fjell og mangfoldig turerfaring fra både innland og utland

SKREDDERSØM 

Norgesguidenes førere skreddersyr alle turer og kurs for de som er med på turen. Kanskje har du egne ideer eller prosjekter du ønsker hjelp til å få gjennomført.

KVALITET

Norgesguidene ønsker å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, og grunnlaget for dette legges i hvilke kvalifikasjoner vi ønsker hos våre medarbeidere. Gjennom vår kompetanse og erfaring ivaretar vi det du trenger for å få en positiv, lærerik og trygg fjellopplevelse.

Her er nokre eksempel som kan vere til inspirasjon:

ZIPLINE

  • Bygging av zipline i skogen - deltakarane er med på å rigge og bruke ei taubane.

FISKING

  • Vi organiserar turar med fiske frå land eller båt. Kanskje vi prøvar oss på laksen eller havål.

SYKLING

  • Ein tur på sykkel gir tid til å sjå tindar og fjord frå eit flatt terreng som alle kan vere med på.

KULTUR OG NATURVANDRING

  • Vi kan gå kortare eller lengre turar der slitet og kampen mot og med naturen blir syneleg. Krigsminna er det mange av her.

PUB TIL PUB

  • Pubbar er her mange av og vi kan lage saumlause turar der vi får sjå og møte fleire stadar på ein måte som set trivsel og samhald i fokus. Her nyttar vi båt.

MATOPPLEVINGAR

  • Er det sesong kan vi hauste frå naturen og sjølv ete det vi finn på kvelden. Bål - den eldste og flottaste måten å samlast på. Den gode samtalen dukkar lett opp med bål i midten og fjorden bak.