Bestill rom nå!

Bestill nå

A la carte - sommar

19 - 21 - Husk å forhåndsbestille bord

Velkommen vår sommeråpen Restaurant Sagafjord.
Åpningstider: Alle dager fra kl 19:00 – 21:00

Les gjerne også Classic Norway sine Covid -19 tiltak

A la Carte Meny


Forrettar 

Kr 121,-

Sommarasparges 

servert med handrenska reker og mousselinesaus. 

Allergener 2, 3, 6, 13


Krema fiskesuppe 

av torsk og laks, servert med heimebaka brød og sesongens grønsaker. 

Allergener 4, 6, 9, 12, 13



Hovudrettar 

Kr 345,-


Heilsteikt indrefilet av storfe 

servert med Madagaskar peppersaus, blomkålspurè, sylta løk og dagens poteter 

Allergener 6, 9, 10


Smørsteikt kveite 

servert med sommarens grønsaker, Hollandaisesaus og dagens poteter. 

Allergener 3, 4, 6, 9



Dessertar 

Kr 129,-


Heimelaga multesorbet 

servert med mascarponekrem og sylta skogsbær. 

Allergener 3, 6


Heimelaga raudgraut 

med fløyte rabarbra og jordbær i vanilje-fløytesaus. 

Allergener 6

3-retter kr 595,- 

Allergener
1. Glutenholdig kornsorter: eks. hvete, rug, bygg, havre og spelt, 2. Skalldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Peanøtter 6. Soya 7. Melk 8. Nøttesorter: eks mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt og pekannøtt. 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Sulfitt 13. Lupin 14. Bløtdyr
  •  Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.