A la Carte
Alle dager 19 - 21
Vår restaurant serveres retter med gode lokale råvarer i delikate omgivelser. Restauranten har nydelig utsikt mot havna, Hjørundfjorden og Sunnmørsalpene. Terrassen rett utenfor innbyr til hyggelige stunder med uteservering.




Sommermeny
fra 24. juni
FORRETT
Lokale spekeskinker og hjortemôr
fra Hovdenakk Hjort
Allergener: Nøtter
Kremet fiskesuppe
av torsk og laks
Allergener: Sulfitt, laktose, fisk, selleri
VEGETAR /VEGANER
Hokkaidosuppe av gresskar
paprika og friske krydderurter
Det blir servert hjemmebakt brød til alle forrettene
HOVEDRETT
Hjort mørbrad fra Hovdenakk Hjort
servert med blåbær portvinsaus, braiserte rotgrønnsaker, spinat og dagens poteter
Allergener: Sulfitt, laktose, selleri
Helstekt indrefilet av storfe
servert med madagaskar peppersaus, asparges, blomkålspurè, grønsaker og dagens poteter
Allergener: Laktose, selleri, sennep
Smørstekt kveite
servert med gulrotpurê, sommerens grønnsaker, beurre blanc og dagens poteter
Allergener: Egg, fisk, melk, selleri
Hjorteburger
fra Hovdenakk Hjort servert med grove pommes frites, salat, sopp og tyttebærdressing
Allergener: Laktose, sulfitt, gluten, selleri
Sagafjordburger
med grove pommes frites, salat og dressing
Allergener: Laktose, sulfitt, gluten, selleri
VEGETAR /VEGANER
Vegetarburger
med grove pommes frites, salat og dressing
Allergener: Laktose, sulfitt, gluten, selleri
Ratatouille
med braiserte rotgrønnsaker og dagens poteter
Allergener: Selleri, laktose
DESSERT
Creme catalan
med bringebærsorbet
Allergener: Laktose, egg, sitrus
Ostetallerken
med norske oster, syltede valnøtter i rom, lokal honning og hjemmelaget mesk knekkebrød
Allergener: Laktose, sulfitt, nøtter, gluten
For bordbestilling ta kontakt med oss på
telefon 700 49 500 | info@sagafjordhotel.no