Bestill rom nå!

Bestill nå

El-Sykkel til utleie

Scott fulldempede stisykler

På Skarsnuten Hotel har vi 7 stk splitter nye Scott fulldempede stisykler i forskjellige størrelser – og selvfølgelig er de elektriske! Med en slik sykkel kan du virkelig utforske Hemsedal uten at bakkene blir for bratte, eller strekningene for lange. Sykkelhjelm er inkludert i leien. Ring for å bestille, eller kom innom hotellet for å sjekke kapasiteten. Kos deg med norsk natur fra sykkelsetet!

Gode tips til el-sykkel turen...

Vi leier ut syklene med hjelm, men vi anbefaler også bruk av annet sikkerhetsutstyr om du skal bruke sykkelen f.eks i utforløypene i Hemsedal Skisenter. En el-sykkel oppnår høy fart og veier mye, derfor bør man ikke kjøre over evne, for å unngå skader. Start alltid turen med å finne ut av hvordan de forskjellige funksjonene og modusene på sykkelen fungerer. Og ikke minst – husk å ha det gøy! 

Vis hensyn til andre som ferdes i naturen, og ikke sykle i sårbare områder som myr og annet terreng der det blir spor etter hjulene. Vi anbefaler å holde seg til stier, veier, traktorveier og lignende for en hyggelig tur.  Tusen takk. 

  • Leie hel dag Kr 695,-
  • Leie pr påbegynte time Kr 200,- 

Telefon: 32 06 17 00 


 

Husk at du er på fjellet. Ta med ekstra klær, drikke og telefon med batteri. Solbriller, solkrem og hansker er også lurt. God tur!