Bestill rom nå!

Bestill nå

Bar & Restaurant

Velkommen

Restauranten på Skarsnuten Hotel serverer alle dagens måltider til hotellets gjester, og andre besøkende. Lunsj og middag a la carte, og matretter du blir skikkelig mett av etter en lang dag i fjellet.
Hygg deg med et måltid og noe godt å drikke. Les mer om restauranten og åpningstider, og bestill gjerne bord i forkant.

Skarsnuten Bar

med utgang til terrasse

I baren på Skarsnuten Hotel kan du slukke tørsten med kalde og varme drikker, ta deg en kaffepause på terrassen eller nyte et godt glass fra vår spennende vinkjeller.
Vi har et godt utvalg av spennende drikke, og har blant annet over 40 typer gin på menyen, og egen «mocktails» -meny med alkoholfrie drinker. Baren ligger i tilknytning til restauranten med utgang til terrassen, og har en fantastisk utsikt.

Les mer

Frokost

«Morgenstund har gull i munn»

Frokosten blir servert på individuelt frokostbrett, og består av kontinental frokost. Spør gjerne din servitør om du vil ha påfyll, eller ønsker noe mer, eller annet. I tillegg velger du din ønskede varmrett fra frokostmenyen. Kos deg med å kunne sitte ved bordet i fred og ro, og nyt maten, atmosfæren og ferien under hele frokosten. Som gjest på Skarsnuten Hotel er du en av de heldige som får oppleve soloppgangen over skyene. Nok en god grunn til å komme seg i gang, og starte dagen tidlig. Velkommen til en god morgen..