Bestill rom nå!

Bestill nå

Fasiliteter

på Skarsnuten Hotel

Resepsjon er hjertet av hotellet og er på dag- og kvelds tid. Her får du god og informativ hjelp fra våre dyktige resepsjonister. Her får du en oversikt over våre fasiliteter.

Logo kopifor web-side.png


Hotellets fasiliteter

Ski Out

Tilknytning til løypenett i Hemsedal Skisenter rett ved hotellet, og adgang til stolheis. Denne går i fredag til søndag i hele 2021, samt hver dag i ferieukene 7, 8 og 13.


Restaurant

Vi tilbyr frokost, lunsj og middag til hotellets gjester og andre besøkende. Følger hotellets åpningstider. Kontakt oss gjerne om du ønsker å bestille plass til ditt selskap, eller vil reservere et bord.


Treningsrom

Hotellets treningsrom er gratis for våre gjester, og kan leies av andre besøkende.


Jacuzzi

Jacuzzi er dessverre stengt på grunn av ombygging. Vi beklager ulempene dette medfører.


Heiskort & Skiutleie

Skirom, skiutleie og salg av heiskort i Skistars skiutleie i underetasjen av hotellet (begrensede åpningstider). Klikk på overskriften for link til åpningstider og info.

Les mer og bestill her...


Bar & Afterski

Skarsnuten Bar & Afterski på er definitivt «one of a kind». Dette er stedet hvor de voksne møtes for god musikk og herlig stemning som avslutning på skidagen. Kos dere med atmosfæren på 1000 meter over havet.


Badstue

Hotellets badstue/sauna er gratis for våre gjester, og kan leies av andre besøkende.


Møte- & Konferansefasiliteter

Vi tar imot både små og større grupper. La oss tilpasse et opplegg for ditt neste møte. Se under Konferanse for mer info.

Bagasjeoppbevaring

Vi har bagasje oppbevaring, dersom du har behov for å mellomlagre tingene dine.