Bestill rom nå!

Bestill nå

Rom & leiligheter

Et godt sted å være – et godt sted å sove…

På Skarsnuten Hotel har vi 4 forskjellige romtyper fordelt på 37 rom. Enkeltrom, dobbeltrom, deluxerom og suiter. Rommene på hotellet har utsikt over Hemsedal den ene veien, og skisenteret den andre veien.
Om dere er flere, ønsker mer plass eller selvhushold, kan vi tilby våre leiligheter – Skarsnuten Apartments, som er åpne for booking hver dag, hele året.

Hotellrom

Våre rom er lyse og moderne, med det samme gjennomførte designet som resten av hotellet. Felles for alle rom er gratis wifi, TV, Nespresso kaffemaskin, hårføner og flislagt bad med varmekabler og dusj eller badekar.
Det er godt med oppbevaringsplass, og rommene er utstyrt med sittegruppe / lenestol og skrivepult. Rommene er lydtette, og er tilgjengelige via heis. 

  • Romstørrelse: 26 m²
  • Sengestørrelse: Dobbeltrom har 2 x enkeltseng eller 1 x dobbeltseng. Deluxerom og Suiter har 1 x stor dobbeltseng

Leiligheter

Leilighetene ligger plassert i egne bygg, separat fra Skarsnuten Hotell, og er utstyrt for selvhushold.
Vi gjør oppmerksom på at Skarsnuten Apartments er åpent alle dager hele året, mens hotell og restaurant har egne åpningstider.
Sjekk derfor at hotell og restaurant er åpent om du vil / har tenkt til å kombinere oppholdet ditt.  


Praktisk info

Alle rommene har godt med plass, skrivebord og stort bad med såper fra Loccitane og kaffemaskin fra Nespresso. 

Resepsjon

Resepsjonen er bemannet på dag og kveld. Nattevakt som svarer på telefon. Ring oss når som helst og vi skal hjelpe deg så godt vi kan.


Inn- & utsjekk

Innsjekk 17:00 - 24:00 og utsjekk 08:00 - 12:00.


Parkering og lademuligheter

Gratis parkering for hotellets gjester på plassen foran hotellet, og elbil-ladere, 4 stk. Lading mot betaling med synlig parkeringsbevis. For parkeringsplasser til Skarsnuten Apartments, se eget kart.