Bestill rom nå!

Bestill nå

Skarsnuten + Classic Norway Hotels = Sant

Partneravtale

Et nytt kapittel skrives for Skarsnuten Hotel. Ikke bare har vi en rekordstor ombygging på gang, vi er også blitt partnerhotell i Classic Norway Hotels.
Classic Norway Hotels er en hotellkjede som består av 22 hoteller med særpreg og karakter lokalisert i Norge, fra nord til sør. Fellestrekk for alle hotellene er «personlig vertskap», «kvalitetsbevisst» og «skreddersøm». Skarsnuten Hotel er intet unntak og vi ønsker å begeistre og tilfredsstille gjestene våre.

– Det er veldig spennende for et frittstående hotell som Skarsnuten Hotel å bli en del av den velrenommerte kjeden Classic Norway Hotels, sier hotelldirektør Robert Norman ved Skarsnuten Hotel, og fortsetter: – Vi ser også frem til å vise frem nye Skarsnuten Hotel til høsten. Med et kvalitetshotell som skal videreføre tradisjonene med fokus på natur, kultur og historie inn i en ny og spennende tid for norsk reiseliv.

Skarsnuten Hotel bygger ut

Artikkel av 22. november 2021

1 _007_ kopi 1920x1152.jpg

Skarsnuten Hotel er i gang med en storstilt utbygging. 51 nye rom, nye avdelinger for velvære og konferanse, og selvfølgelig stor takterrasse.

Vi bygger mer hotell...

Det skjer mye spennende på Skarsnuten Hotel om dagen. 

Hva skal det inneholde?

Først og fremst bygger vi nå 51 nye rom med deilige senger, nydelig utsikt og topp komfort. Foruten å bygge ut kapasiteten på rom og restaurant, øker vi også størrelsen på våre konferansefasiliteter. Her blir det romslige lokaler med topp moderne teknologiløsninger lagt opp for fleksibelt bruk, og med mange bruksområder. 

Det blir også en trening- og velværeavdeling med innendørs og utendørs jacuzzi, samt en rekke behandlingstilbud og forskjellige soner. Selvfølgelig har du panoramautsikt over Hemsedal mens du nyter øyeblikket. 

Den nye takterassen må vi ikke glemme – med en lamslående utsikt alle veier kan man nesten si at dette blir følelsen av å stå på taket av Hemsedal… det er bare å glede seg. 

Hvordan blir dette i sommer?

Det vil være byggeaktivitet på Skarsnuten hele sommeren og høsten 2022. Tiden er knapp med lange vintre, og vi må derfor utnytte tiden uten snø og tele.  Det vil ikke være mye bråk fra byggeplassen, da all fundamentering, graving og sprengning er unnagjort. Det er selve byggingen av hotellet som nå er i gang. 

Den nye delen består av mye betong, og derfor er vi avhengige av en stor heisekran. Denne står i forkant av hotellet, og vil sammen med byggeplassen være synlig fra vinduene i restauranten. Den bråker ikke mye, og det er ganske fascinerende å se hvordan bygget reiser seg fra dag til dag…