Bestill rom nå!

Bestill nå

A la carte

Husk å forhåndsbestille bord

Åpningstider
Mandag til søndag 12.00 - 21.00


Ta kontakt med oss på tel. 37 25 00 00

A LA CARTE

Sommermeny 2020

 

PÅSMURTE FOCACCIA’ER


Kylling med pesto

pinjekjerne, parmesan, bacon, tomat, rødløk og salat

Inneholder: 1, 2, 3 (pinjekjerner), 9, 10, 11, 13

Kr 198,-


Rekesmørbrød

med sitron, majones, agurk, paprika og salat

Inneholder: 2, 6, 9, 11, 13

Kr 198,-



SALATER


Cæsarsalat

romano salat, krutonger, parmesan, kylling og cæsardressing

Inneholder: 1, 2, 3 (pinjekjerner), 9, 11, 13

Kr 198,-



FORRETTER


Kamskjell ceviche

chili, hvitløk og ingefær i sitrus, mango, koriander og sesam

Inneholder: 7, 10, 13

Kr 135,-


Strand Hotel’s fiskesuppe

blåskjell, reker, krepsehaler, julienne av grønnsaker og brød

Inneholder: 1, 2, 5, 7, 8, 13

Kr 155,-



VARM MAT


Strand Hotel’s fiskesuppe

blåskjell, reker, krepsehaler, julienne av grønnsaker og brød

Inneholder: 1, 2, 5, 7, 8, 13

Kr 255,-


Moules frites

hvitvinsdampede blåskjell kremet med chili, hvitløk, løk, pommes frites og aioli

Inneholder: 1, 7, 9, 13

Kr 255,-


Hjemmelaget hamburger 200 gr

salat, agurk, syltet rødløk, pommes frites og aioli

Inneholder: 1, 2, 4, 9, 10, 11, 13

Kr 275,-

(cheddar/blåbugg/norvegia ost + 10 kr, bacon + 15kr)


Vegansk “Lasagne”

aubergine, linser, tomat, løk, bønner, kikerter, basilikum, gryr kokos og raps og salat

Inneholder: 3

Kr 275,-


Grillet entrecôte 220 g

estragon smør, bakt potet, maiskolbe, bakt tomat og ruccola

Inneholder: 1, 4, 13

Kr 335,-

(rødvinssaus 15 kr)


Laksefilet med asparges

spinat, sopp, vårløk, potetmos og soya-nøttesmør

Inneholder: 1, 4, 5, 13

Kr 295,-



DESSERT


Karamellkurv med vaniljeis og bær

Inneholder: 1, 2, 3 (hasselnøtter), 11

Kr 145,-


Pannacotta med jordbærconsommé

sjokolade ganache og friske jordbær

Inneholder: 1, 13

Kr 135,-


Bringebær, lime og mango sorbet

sesongens bær, marengs og karamellflarn

Inneholder: 1, 3 (hasselnøtt og eller mandler), 13

Kr 125,-


Sjokoladefondant

bringebær sorbet og friske bær

Inneholder: 1, 2, 3 (hasselnøtter og eller mandler), 11, 13

Kr 145,-


TIL BARN


Liten burger med tilbehør

Inneholder: 1, 2, 10

Kr 145,-


Kylling og kremet pasta

Inneholder: 1, 2, 11

Kr 145,-


Pølse og pommes frites

Inneholder: 1,

Kr 130,-

Alle hovedretter kan lages som barneporsjon til halv pris.
NB: forbeholdt barn.

DAGENS 3 RETTER MIDDAG FRA KL 18-21 

Mandag og torsdag 

  • Carpaccio av okse 
  • Svinefilet med bakte grønnsaker, søtpotetpure og peppersaus. 
  • Creme brulee med sorbet og friske bær 
Inneholder: 1, 3 (pinjekjerner), 8, 11, 13 

Tirsdag og fredag 

  • Scampi piri piri
  • Andebryst med blomkålpure, stekt sopp, asparges og rødvinssaus
  • Sjokolademousse med sorbet og bær 
Inneholder: 1, 3 (hasselnøtter), 6, 10, 11, 13

Onsdag og lørdag

  • Spekeskinke salat 
  • Okse indrefilet med stekt spinat og sopp, bakt løk, sellerirotpure, rosmarinsaus 
  • Sitronkrem i terteskjell med vaniljeis og friske bær 
Inneholder: 1, 8, 13 

Kr 545,- 

Alle hovedretter serveres med ovnsbakte poteter