Bestill rom nå!

Bestill nå

Selskapslokaler

i unike omgivelser...

Bryllupet er en av de viktigste dagene i livet og fortjener de fineste rammer. Strand Hotel Fevik har flere fine selskapslokaler som passer perfekt for bryllupsfester. Vi gir deg noen tips på veien mot et uforglemmelig selskap!

Selskapslokaler

Blåsalen 

Et hyggelig lokale vendt mot sjøen og direkte utgang til hagen. Her dekkes det hyggelig med langbord. 
Passer for mindre selskap opp til 20 personer. 


Espinoza 

Lokalet ligger i underetasjen vendt mot sjøen med direkte utgang til hagen. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafebord. Passer for selskap opp til 40 gjester. 


Axel Lund 

Lokalet har store glassvinduer mot sjøen og lekkert, lyst interiør. Det er dør fra lokalet og rett ut på terrassen.  Her dekker vi med runde bord med opptil 5 gjester per bord eller langbord, hestesko etter hva man ønsker.  Passer for selskap fra 20 - 60 personer


Neptun Storsalen 

Neptun ligger vendt mot havet, med en vakker buet vinterhage rundt seg. Salen har en fantastisk utsikt og akustikk, og Sørlandets beste dansegulv. Salen dekkes med langbord, eller mindre gruppebord.  Passer for selskap opptil 250 personer. 


Vinterhagen 

Omslutter Neptun, og har store glassflater med magisk utsikt rett ut på stranden og havet. 
Her kan man dekke til 50 personer. 


Himmel og Hav 

En sirkulær bankett sal vendt direkte mot stranden. Store vinduer og nydelig utsikt mot havet, sørger for en perfekt ramme for mange uforglemmelige arrangementer og bryllup. Vi dekker til fest med runde bord eller langbord. Salen har dansegulv, og eget mingleområdet med bar og direkte utgang til terrassen og hagen. 
Passer for selskap inntil 120 personer.

Flotte lokaler dekkes med hvite tøyduker, hvite tøyservietter og levende lys. Det pyntes også med friske blomster i våre fellesområder. 
1920x1152 - Dekket bord.jpg