Bestill rom nå!

Bestill nå

Miljøfyrtårn

bærekraftig...

Strand Hotel Fevik ble Miljøfyrtårn sertifisert i 2008 og siden den gang har vi jobbet kontinuerlig mot en mer bærekraftig måte å drive hotellet på. Hovedfokuset er lokal mat, miljø og fairtrade.

VÅRE FOKUSOMRÅDER FOR 2020 ER:

Energibesparelser og Lokal mat

Hotellet er også renovert og utviklet gjennom prosjektet ” En smak av historie” som ivaretar respekten for historien og verdiene. 

Det meste av maten vi serverer lages og produseres fra bunnen. Vi er opptatt av konseptet «kortreist mat» og benytter lokale råvarer etter sesongene.

På vår frokostbuffet finner du flere økologiske produkter. Brødet bestilles for eksempel fra det lokale bakeriet.  

Sørlandet byr på mange godsaker, om mer av dette vil i 2020 finne veien ut til våre gjester gjennom vårt kjøkken.  #SpisSorlandet

Med 90 rom, konferanselokaler, restauranter og en velværeavdeling er strømforbruket til tider meget høyt, vi er i 2020 med i et pilotprosjekt i forbindelse med varmtvann, og vi gleder oss til å se resultatet av dette.

Avfall

På Strand Hotel Fevik sorterer vi avfallet. Vi har også redusert vår papirbruk betydelig de siste årene, og dette fortsetter å være et fokusområde.

Ladestasjoner

Ladestasjon for Elbiler og en egen Tesla-lader.
Vi har tilrettelagt for ladestasjoner til alle elbiler.


Arbeidsmiljø

Strand Hotel Fevik har fokus rettet mot et godt og positivt arbeidsmiljø som er inkluderende og sosialt. Trives personalet så trives våre gjester. I 2020 bruker vi tid på å jobbe med vårt arbeidsmiljø. Vårt mål er at de ansatte skal føle seg verdsatt og betydningsfulle, og at vår verdi vennskap skal være godt synlig i vår arbeidsdag.

 

Tips oss :

Vi tar takknemlig imot tips og ideer om hvordan vi kan jobba mot en mer bærekraftig fremtid!