Bestill rom nå!

Bestill nå

Om hotellet

en annerledes hotellopplevelse.

Arkitekturen i det moderne nybygget er reist i fullstendig harmoni med den historiske delen, og fra Sørlandets flotteste bankettsal nyter man utsikten til hav og myke sanddyner like utenfor dørene. Med en lekker velværeavdeling er dette trolig det nærmeste du kommer en «Middelhavsferie» i Norge.

Fasiliteter

Hotellet har 90 rom/leiligheter/suiter med til sammen 270 senger. Hotellrommene i den historiske delen er lyse, moderne og trivelige.
I nybygget er alle rommene individuelt innredet i klassisk New England stil. Flere av rommene har en nydelig havutsikt, også fra egen balkong. Enkelte hotellrom er øremerket for dyr. Trådløst nettverk over hele hotellet.

Vår nye kurs-, konferanse og bankettavdeling er Sørlandets flotteste! Med utsikt til himmel og hav, og kapasitet til å romme opptil 450 personer i forbindelse med selskaper eller møtevirksomhet er Strand Hotel Fevik et naturlig valg for mange anledninger. Den store, klassiske ballsalen Neptun har et tak like vakkert som en Sørlandsk stjernehimmel. Vinterhagen og havutsikten gir en flott ramme for feiring, men er også et yndet spisested for gjester. Hotellets barer inviterer til hygge i klassiske omgivelser.

Blåsalen er et lyst og hyggelig møte/styrerom, mye brukt i forbindelse med intime måltider opp til 25 personer. De lune omgivelsene sender tankene til fordums tider. Spisestuen Axel Lund byr på måltider for inntil 60 personer og benyttes både til bespisning og til møte/kursvirksomhet.

Vi er et av få hoteller med egen sandstrand, og med en vakker skjærgård som ramme, har gjester mulighet til aktiviteter som strandvolleyball, sjøfiske, dykking, båtliv og turer i skjærgården. I nærheten finner du også en av Sørlandets beste golfbaner, bowling og go-cart senter.

Helt siden 1937 har Strand Hotel Fevik fremstått som et eksotisk fristed i skjærgården. Hotellet har hatt en magisk tiltrekningskraft på mennesker fra fjern og nær, og flere kjente navn har gjestet hotellet og bidratt til spennende historier. Forfatteren Roald Dahl var stamgjest i over 30 år, sammen med sin Oscar-belønnede kone Patricia Neal. 

Hotellet drives med et lidenskapelig engasjement tilpasset vår tids krav til velvære og standard. Hos oss kan du forvente deg service, stimulans og et mangfold av opplevelser hvor du som gjest står i sentrum. 

Strand Hotel Fevik eies og drives av Classic Norway Hotels