Bestill her

Samarbeid

aktivitet, faglig innhold, underholdning...

Strand Hotel Fevik samarbeider med utvalgte artister og eventselskaper, som tilbyr aktiviteter, faglig innhold eller ren underholdning for våre gjester.

Sveinung Hølmebakk: sanger og humorist

Sveinung Hølmebakk er en av de tre medlemmene i Nordic Tenors, som vant Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og som for alvor slo gjennom da de var musikalske toastmastre i HM Kong Haralds 70-årsdag. Sveinung Hølmebakk beveger seg gjerne mellom opera, soul og popballader. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum. Sveinung er også mye brukt som syngende konferansier. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden får kvelden, Sommeråpent og Fårkveld.

Les mer på: www.sveinung.no og www.nordictenors.no


Teambuilding Strand Hotel Fevik

Boost your energy med Kristin Scharin Unander, yogalærer og sykepleier.

Meny 1

Juicing :salig blanding- humor, engasjement og inspirasjon.
Vær med og lag nydelige sammensatte juicer med smaker av bær, frukt og grønnsaker. Alt dette i kombinasjon med enkle øvelser som løser opp i stive nakker og skuldre etter travle dager hjemme eller på jobb. Mitt mål er å gi fornyet energi til kropp og sjel, slik at man står bedre rustet til en ny travel uke i et moderne liv.
Varighet: 75 minutter
Pris pr. person: kr 350,- (minimum 10 personer)